Fresh Andi megmutatta a menyasszonyi ruháját, betegsége nem árnyékolta be a lakodalmat

Még a kemoterápia előtt össze akartak házasodni szerelmével.

2021. október 7., 10:33

Szerző:

A múlt héten a Best címlapján szerepelt Fresh Andi azzal, hogy bejelentette, mellrákot diagnosztizáltak nála, de legyőzte a betegséget – kattintson ide a cikkünkért, amelyben erről részletesebben írunk! A polgári nevén Villányi Andreaként is ismert énekesnő-műsorvezető ma egy újabb címlapon bukkant fel, ezúttal a Story magazinén.

A lapban a 39 éves médiaszemélyiség arról beszél, hogy még a kemoterápia megkezdése előtt össze szerettek volna házasodni vőlegényével, ezért sürgősségi engedélyt kértek a házasságkötéshez. Villányi ezen kívül többek között a következőket is meséli a lapban a lakodalmáról:

„ez volt életem egyik legboldogabb napja, egy cseppet sem árnyékolta be a betegségem. Együtt mentünk el az ékszerüzletbe is, ahol a lehető legegyszerűbb, ám számunkra a legszebb karikagyűrűt vásároltuk meg. Óriási segítséget kaptam Frenyó Nóritól, aki esküvői ruhák tervezésével foglalkozik, és a Survivor című műsorban is szerepelt. Pár nap alatt olyan ruhát szabott rám, ami abszolút az én személyiségemet tükrözte, csodálatosan éreztem magam benne.”

Fresh Andi hozzáteszi, hogy ennél tökéletesebb esküvőt el sem tudott volna képzelni magának.

(Kiemelt kép: Fresh Andi Instagramja)