5 film a tévében, ami megkoronázza a vasárnap estéjét

Zárja a hétvégét egy izgalmas filmmel! Íme 5 tipp a vasárnapi tévéműsorból.

2022. január 16., 12:46

Szerző:

Izgalmakból nem lesz hiány a tévécsatornák vasárnap esti kínálatában megtalálható filmekben. A Karib-tenger kalózai harmadik részében a világ legismertebb kalózának, a Johnny Depp által megformált Jack Sparrow kapitánynak kalandos útját követhetjük végig, míg a Kéjjel-nappal című filmben Cameron Diaz és Tom Cruise akcióval dúsított románca szórakoztatja a nézőket. 

A Karib-tenger kalózai – A világ végén

RTL Klub, 20:15 

Lord Cutler Beckett, a Kelet-indiai Társaság feje el szeretné törölni a kalózokat a föld színéről, ebben pedig Will, Elizabeth és Barbossa kapitány igyekszik megállítani őt. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, szükségük van Jack Sparrow-ra, aki a világ végén raboskodik, és csak egy rejtélyes térkép segítségével lehet őt megtalálni. Amikor rájönnek, hogyan lesz a lent a fent, akkor visszatérhetnek az ismerős vizekre, és szembeszállhatnak Beckett-tel és Davy Jones-szal.

Kéjjel-nappal

Super TV2, 21:00

Úgy tűnik, Roy egy igazi álompasi June számára. Titokzatos, a félelmet hírből sem ismeri, és mindig akkor bukkan fel, amikor szükség van rá. A látszat azonban néha csal: kiderül, hogy a fickó egy profi ügynök, és úgy alakulnak a dolgok, hogy June kénytelen vele tartani minden veszélyen, áruláson és kalandon át. Ha életben akarnak maradni, muszáj megbízniuk egymásban.

Beépített tudat

TV2, 23:25 

Egy kiváló CIA-ügynök egy küldetése során létfontosságú információk birtokába jut, amelyekkel be lehet törni az amerikai védelmi rendszerbe és aktiválhatók az ország nukleáris töltetei. Az ügynököt megtámadják, még mielőtt leadhatta volna az infót a feletteseinek, de az agyhalál beállta előtt sikerül átmenteni a tudatát egy érzelemmentes bűnözőbe. Ahhoz, hogy az adatok a CIA birtokába kerüljenek, és megakadályozzanak egy nukleáris katasztrófát, maguk mellé kell állítaniuk az új tudattal felruházott bűnözőt.

Szigorúan bizalmas

Duna, 21:40 

Los Angeles a bűn és a korrupció városa, és valaki át akarja venni a hatalmat az alvilágban. Két nyomozó, Ed és Bud kezdenek a dolgok után járni, bár ki nem állhatják egymást. Egy gyilkossági ügy kapcsán derül fény arra, hogy néhány rendőr keze is benne van a bűntényben. Ekkor száll be a nyomozásba Jack Vincennes őrmester, aki élete kockáztatásával is igyekszik segíteni két kollégája munkáját.

Vírus

Cool, 23:00 

Egy rejtélyes vírus pusztít Afrikában, amely minden eddig ismert fertőzésnél veszélyesebb és gyorsabban terjed. Sam Daniels ezredes tanulmányozza a vírust, és teóriája szerint ha eljutna Amerikába, két napon belül mindenki elkapná és kínok között lelné halálát. Hamarosan bekövetkezik, amitől tartott, egy amerikai kisvárosban felüti a fejét a betegség, Sam pedig hiába keresi az ellenszert, váratlanul kizárják a kutatásból. Rájön, hogy az amerikai hadsereg a felelős a vírusért, akik most igyekeznek eltussolni a dolgot.

(Kiemelt kép: Shutterstock)