Az egyik celeb a Farm VIP forgatásán tudta meg, hogy mit jelent a hierarchia szó

Pont az került a hierarchia aljára a Farm VIP-ban, aki azt se tudta, mi az a hierarchia.

2022. december 14., 13:54

Szerző:

Arra a kérdésre kellett válaszolniuk a Farm VIP tegnapi adásában a termelési versenyből még ki nem esett celebeknek, hogy ki van a köztük kialkult hierarchia legalján.

A legtöbben ifj. Schobert Norbert nevét adták meg válasznak, és Csuti meg is indokolja, hogy ez nyilván azért lehet, mert ő a legfiatalabb a csapatban. Az annak idején Kulcsár Edina férjeként megismert médiaszemélyiség-üzletember hozzáteszi, hogy:

„ha ezt a hierarchiát úgy értjük, hogy fentről megyünk lefelé, bár én ebben soha nem hittem, én mindig egy egyenes [vízszintes] ágon gondolom a hierarchikus rendszert”.

Csuti magyarázata annyiban meglepő lehet, hogy a hierarchia szó egy alá-fölé rendeltségi viszonyokból álló rendszert jelent, azaz ezen kívül nemigen lehet mást érteni a szó alatt. Amire ő minden bizonnyal gondol a mondat második felében, azaz egymás mellé rendelt emberekre, az nem hierarchia, nem is a hierarchia egy fajtája, hanem pontosan a hierarchia ellentéte.

Na de ifj. Schobert Norbert legalább nem keveredik ilyen filozofikus mélységű fejtegetésekbe-ellentmondásokba, mert amikor megkérdezik tőle, hogy mit szólt ahhoz, hogy ő került a hierarchia legaljára, akkor azt mondta, hogy nem bánta, hanem örült, hogy legalább valahova kikerült a neve, és eddig nem is tudta, hogy egyáltalán mit jelent ez a szó. Alább lehet megtekinteni a teljes jelenetet...

...és a lényegből a TV2 készített egy mémet is, hogy az instagramozók kedvében járjanak.

(Kiemelt kép: a Farm VIP Instagramja)