A Família Kft. sztárjának tragédiája: a fia szerint nem lett öngyilkos Ádám Tamás

A Família Kft. színésze, Ádám Tamás négy évvel ezelőtt hunyt el. 

2022. szeptember 6., 09:53

Szerző:

Ádám Tamás, akit Dr. Szép Károlyként ismert a közönség 66 éves korában, négy évvel ezelőtt hunyt el. A Família Kft. színésze kivételes tehetség volt és számos színdarabban szerepelt. A néhai színész halálával kapcsolatban még mindig sok a kérdőjel, most a fia szólalt meg. 

„Apu igazi művészlélek volt. Soha nem felejtem el, gyerekként rácsodálkoztam, hogy milyen tökéletesen rajzol. Úgy varázsolta oda nekünk a papírra a Walt Disney-figurákat, hogy sikoltozó örömmel fogadtuk. A húgom, Edinka tőle örökölte a rajzoló tehetségét, s lett belőle sikeres képzőművész. De Apu a zenét is nagyon szerette, leginkább az Illés együttes muzsikájáért rajongott, és büszke voltam rá, amikor gitárt kaptam tőle. Mondani sem kell, mit jelentett ez a gesztus a zene iránti rajongásomban, sőt, az egész pályafutásomban. Tudom, hogy sokan a televíziós sorozatok miatt emlékeznek rá elsősorban, de ő vérbeli drámai színész volt. Négy év telt el a halála óta, de hiába múlik az idő, ugyanúgy hiányzik. Talán ezért is döntöttük el a testvéremmel, hogy kézzelfogható, gyönyörű emléket állítunk neki. Könyv készül róla, de nem is könyv lesz ez, sokkal inkább egy fényképekkel, képekkel, rajzokkal, emlékekkel teli album. A húgom alkotásai is belekerülnek. Azt gondolom, méltó lesz Apuhoz”

- mondta Nagy Ádám az édesapjáról. 

A zenész elárulta, hogy azért nem beszélt a tragédiáról mostanáig, mert magában kellett megélnie, hogy amikor magatehetetlenül rátalált már nem tudott rajta segíteni. Nagy Ádám azt is elmondta, hogy az édesapjának eltitkolt betegségei voltak, de nem ment orvoshoz, mert úgy gondolta, hogy egyedül megbirkózik vele.

„Meggyőződésem, sőt, szinte biztos vagyok benne, hogy nem lett öngyilkos, merthogy volt, ahol ezt kész tényként állították. Hivatalosan gyógyszermérgezést állapítottak meg nála, de tudom, hogy nem akart meghalni. S az sem igaz, hogy magányos volt, mert elváltak ugyan Anyuval, de továbbra is együtt éltek, mindhalálig”

- nyilatkozta Nagy Ádám a Blikknek.

Még több Família Kft.

Több, mint 30 kilót fogyott a Família Kft. színésze – íme, hogyan

Fotó: Összeálltak a Família Kft. sztárjai

Nem fogja elhinni, hogy néznek ki most a Família Kft. ikrei

(Kiemelt kép: dfp - Schumy Csaba)