Ezekért a filmekért ma érdemes bekapcsolni a tévét

Íme az öt legjobb film a ma esti választékból.

2021. szeptember 18., 12:42

Szerző:

Némó nyomában

Viasat 3, 18:50 

Pizsi, a bohóchal rendkívüli módon félti egy szem kisfiát, Némót. Az aggodalma nem teljesen alaptalan, ugyanis amikor az ifjú iskolába megy, apja elkíséri, és minden óvó intelme ellenére a kis hal túlúszik a zátony biztonságos határán a nyílt vízre. Ez nem volt okos döntés a kicsitől, mivel egy búvár hirtelen elkapja őt, és magával viszi. Apja ekkor szegődik Némó nyomába, és a fél világot tűvé teszi érte.

Instant család

Prime, 18:40 

Ellie és Pete a családalapításon töri a fejét, viszont megijednek attól, hogy mennyire öregek lesznek, mire lediplomázik a leendő gyermekük. Viccből felvetődik az örökbefogadás ötlete, majd egészen komolyra fordulnak a dolgok, végül három testvért vesznek magukhoz. Nem egyszerű az újdonsült szülők feladata, ugyanis a lázadó tinédzser, Lizzy komoly kihívások elé állítja a frissen összeálló családot.

Bolondok aranya

RTL 2, 18:40 

Benjamin "Finn" Finnegan és felesége Tess kincsvadászok, egy 1715-ben elsüllyedt, Aurelia nevű hajót és annak kincseit kutatják, azonban több évnyi sikertelenség után elválnak útjaik. Finn azonban most új nyomra bukkan, és jobb híján annak a luxusjachtnak a tulajától kér támogatást, ahol Tess dolgozik. Az unatkozó, mesésen gazdag hajótulajdonos, Nigel Honeycutt és lánya Gemma persze vevők egy kis izgalomra, bár azt nem tudják, hogy mások is keresik a roncsot.

Tökös csaj

Film+, 18:30 

Jessica-t mindenki irigyli a suliban, mert ő menő csaj, teljesen elkényeztetett, és elképesztően népszerű. Egy reggel azonban egy bűnöző, Clive testében ébred, egy lopott fülbevaló miatt. Ahhoz, hogy a lány vissza tudja szerezni saját testét, meg kell találnia a fülbevaló másik felét és a tulajdonosát. A rosszfiúnak jól jött a testcsere, ugyanis így könnyedén megúszhat egy bűncselekményt, de Jessica teljesen kikészül a férfi test rejtelmeitől.

A szökevény 

AMC, 21:00 

Dr. Richard Kimble érsebész egy este holtan találja feleségét az otthonukban. Egy rejtélyes karprotézises támadó lehetett az elkövető, de perdöntő bizonyítékok hiányában a doktor az első számú gyanúsított, ezért a bíróság halálra ítéli. Richard sikeresen megszökik a rabszállítóról, és minden erejével azon van, hogy bizonyítani tudja ártatlanságát. Nincs egyszerű feladata, nyomában az FBI különleges ügynökével, Samuel Gerarddal.

(Kiemelt kép: Shutterstock)