Exkluzív fotók Rácz Jenő álomesküvőjéről

Titokban házasodtak össze.

2021. augusztus 6., 12:17

Szerző:

Rácz Jenő és szerelme, Gyuricza Dóra július utolsó napján mondták ki a boldogító igent egymásnak, méghozzá a legnagyobb titokban. Vagyis nem teljesen, ugyanis a Best magazin mégiscsak jelen lehetett a sztárséf és kedvese esküvőjén, így a lap pénteki számában már meg is jelentek az eseményen készült exkluzív fotók.

A két híresség hetekig fogyókúrázott a nagy nap előtt, amiben Schobert Norbi és Rubint réka segítették őket. Meg is lett az eredménye!

„Négyszer kellett bevenni a teljes szettből, annyit fogytam pár hét alatt. (...) Egy hónap leforgása alatt 12 kilótól megszabadultam. Így egyáltalán nem feszengtem a törtfehér szmokingban. Szándékosan nem akartam feketében lenni”

– mesélte Rácz Jenő, aki azt is elárulta, az esküvő előtti estét külön töltötték menyasszonyával.

„Bár templomi esküvőnk nem volt, mivel egyikünk sem kimondottan vallásos – én nem is vagyok megkeresztelve –, mégis átjárt minket valami magasztos érzés. Elkezdődött a közös életünk története”

– tette hozzá a sztárséf.

Az exkluzív összeállításból továbbá az is kiderült, hogy Rácz Jenő könnyezett, amikor meglátta kedvesét fehér ruhájában: 

„Majd az édesapja mellett megláttam a menyasszonyomat, és elállt a lélegzetem. Fejbekólintott, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb embere, hogy ez a csodálatos, gyönyörű nő percek múlva a feleségem lesz. Na, akkor már nem tudtam uralkodni magamon.”

A család és a barátok hajnalig táncoltak, a sztárpár pedig végül úgy jellemezte az eseményt, hogy életük bulija volt. 

(Kiemelt kép: Rácz-Gyuricza Dóra Instagram-oldala)