Döbbenetes: Rácz Jenő 11 kilót fogyott 1 hónap alatt

Schobert Norbi segített neki.

2021. július 29., 14:28

Szerző:

Rácz Jenő és menyasszonya, Gyuricza Dóri hamarosan megtartják esküvőjüket, arról pedig már korábban is beszéltek, hogy szeretnének a nagy napra ledobni néhány kilót, így közösen fogtak a diétázásba. A Michelin-csillagos séf legfrissebb posztjában elárulta, egyedül nehezen ment a diéta, így végül fogyásában Schobert Norbi barátja segítette, akinek most ezt az elképesztő átalakulást köszönheti.

„1 hónapja ebédeltünk Norbiékkal és panaszkodtam neki, hogy nem megy a diéta, és hogy hamarosan esküvőnk is van (kétségbe voltam esve…) Norbi baràtom elmondta, hogy túlsúlyos vagyok, ami hozzáteszem, nem esett valami jól, mert az embernek van annyi egója, hogy ne érezze magát tulsúlyosnak… Őszintén, valahol bàntott a dolog, hogy igaza van és tenni akartam mindenképp azért, hogy top formàba legyek. „Jenő…! Ha azt csinálod amit mondok és betartod, akkor 80kg alá viszlek…!” Én erre kinevettem Norbit és azt válaszoltam, hogy utoljára 14évesen voltam 80kg alatt. Hát mit mondjak!? Hálás köszönet”

A szöveghez tartozó képeken pedig jól látszik, hogy Rácz Jenő 90,3 kilóról indult, jelenleg pedig 79 kilónál tart. 

Bár a kommentelők szerint Dórinak viszont egyáltalán nem volt szüksége diétára, az ő fogyása is látványos, amiben egyébként Rubint Réka segítette. Érdemes a legfrissebb Instagram képeit megnézni.

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagram-oldala)