Exkluzív fotókon a szerelmes Jennifer Lopez és Ben Affleck

Kézenfogva sétálgattak Jennifer Lopez ikergyerekei társaságában.

2021. július 3., 22:15

Szerző:

Bár hivatalosan még nem jelentették be, már egy ideje nincs kétség affelől, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck 20 év után újra egymásra találtak.

A sztárpár túl van már néhány fájdalmas váláson, Jennfier Lopez ráadásul nem is olyan rég, áprilisban bontotta fel eljegyzését Alex Rodriguezzel, a baseball-legendával. Ezért a rajongók meg is lepődtek, hogy ilyen gyorsan továbblépett a szakításon. Sőt, a hírek szerint már az összeköltözést és az esküvőt tervezgetik

A legfrissebb fotóik pedig arról árulkodnak, hogy nagyon boldogok együtt! Pénteken kapták őket lencsevégen egy Los Angeles-i vidámparkban, ahol Ben Affleck és Jennifer lopez felhőtlenül, kézenfogva sétálgattak az énekesnő 13 éves ikrei társaságában. Felültek több jétkra, és láthatóan nagyon jól szórakoztak. Az exkluzív fotókat a DailyMail közölte, amik ITT tekinthetőek meg.

Ezek szerint a gyerekeknek már teljesen természetes, hogy a két híresség összejött, de valószínűleg már nem is szeretnék titkolni tovább kapcsolatukat, hiszen egyre többször jelennek meg együtt nyilvánosan.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Featureflash | Paul Smith)