Elrabolták a magyarzászlós szépségkirálynőt: Jázmin Viktória most elmesélte az emberrablása kálváriáját

Jázmin Viktória tavaly szépségversenyzőként lett híres, most traumatikus emberrablásból menekült meg.

2022. szeptember 16., 13:08

Szerző:

Jázmin Viktória arról ismert, hogy ő volt az a szépségkirálynő, aki tavaly Magyarországot a Miss Universe világversenyen képviselve egy párezer forintos ruhában vonult a kifutón, nagy magyar zászlót lengetve. Mint azóta kiderült, ezért őt nem igazán érdemes hibáztatni, nem rajta múlt, hogy nem viselhette az eredetileg erre az alkalomra kiválasztott estélyit.

A fiatal modell-szépségkirálynő most egy sokkal komolyabb ügy miatt került bele a hírekbe: Észak-Macedóniában emberrablók karmai közül menekült meg egy hónappal ezelőtt. Egy munkaajánlatot kapott, emiatt Ohridba utazott, a következőket mondja arról a Blikk videóinterjújában, hogy mikor kezdett gyanakodni, hogy itt valami nincs rendben:

„amikor odaértem, az volt a furcsa nekem, hogy ő várt engem a sofőrjével a repülőtéren. [...] Akkor lett nekem furcsa az egész dolog, amikor [azzal szembesültem, hogy] mindig volt valaki az oldalamon. Nem volt az, hogy nekem lett volna szabadidőm. Mindig valaki követett, felügyelt engem.”

Jázmin Viktória már két napja ott volt, de a fotózásra nem került sor, és modellkollégái sem érkeztek meg.

„Ha én most bedoblak téged az Ohridi-tóba, akkor minimum 20 évig senki nem fog téged se keresni, se találni”

– ez volt az első mondat az állítólagos fotózást szervező férfitól, amitől Jázmin Viktória megijedt, de ezt nem mutatta ki. Később Jázmin Viktória együtt vacsorázott a férfival és kedvesnek tűnő barátaival – a modell nem emlékszik, hogy ezután mi történt aznap este.

„Már így is eléggé ijesztő a sztori, de ha kiderülne, hogy ott valami történt, az nagyon kemény lenne”

– mondja Jázmin Viktória arról, hogy a mai napig nem tudja, hogy mi történt vele azon az éjszakán, de fél attól, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy mi történt valójában. Ezek után, figyelembe véve a többi gyanús jelet, a szülei segítségét kérve elmenekült:

„a szüleim segítettek és kimenekítettek. Több, mint egy napig egy biztonságos helyen voltam, és utána apukám értem jött az egyik testvéremmel.”

A modell azt mondja, azóta is rémálmok gyötrik a történtek miatt. Jázmin Viktória nem tett egyelőre feljelentést, pedig nemrég kapott a férfitól egy fenyegetést és tud róla, hogy más lányok is kaptak ilyen fenyegetéseket. Elmondja, hogy azonban tőle függetlenül is megindult már a nyomozás az ügyben.

Jázmin Viktóriáról írtuk korábban

Kiejtése miatt támadták Jázmin Viktóriát – íme, miért beszél így

Mentőt kellett hívni a magyar zászlós szépségkirálynőhöz a verseny előtt

Meglepetés: szépségkirálynő tűnt fel a Nyugati pályaudvarnál önkénteskedők között

(Kiemelt kép: Jázmin Viktória Instagramja)