Íme az első képek: György herceg, Sarolta hercegnő és Meghan Markle is a koporsó mögött vonul Erzsébet királynő temetésén

Jelenleg zajlik II. Erzsébet királynő temetése, a gyászolók között gyermekei, unokái, két dédunokája, sőt, Meghan Markle is.

2022. szeptember 19., 12:25

Szerző:

Hétfő délben megérkezett II. Erzsébet királynő koporsója a londoni Westminster apátságba a gyászszertartásra. A koporsót, illetve annak katonai kíséretét a királynő gyermekei és unokái követték. Velük volt két dédunoka is: az előzetes híreknek megfelelően Vilmos herceg és Katalin hercegné három gyermekük közül a két idősebbet hozták magukkal, György herceget és Sarolta hercegnőt. Lajos herceg még csak 4 éves, ő nincs ott a templomban a gyászolók között.

 Forrás: YouTube/BBC

A BBC élő közvetítéséből kiderül, hogy a királyi család tagjaival együtt vonulnak a királynő leszármazóinak házastársai is a menetben vannak, így Katalin hercegné mögött Meghan Markle is a gyászolók között van. A két hercegné fekete ruhát és fekete kalapot visel, a trónörökös feleségének kalapján egy szintén fekete masni is látható, és Katalin hercegné egy látványos nyakláncot is visel. Meghan Markle öltözéke ehhez képest jóval visszafogottabb.

A közvetítést ide kattintva követheti ön is élőben, a szertartások egészen este fél 9-ig folytatódnak.

(Kiemelt kép: YouTube/BBC)