Újabb drogbotrány: minden, amit eddig tudni lehet a letartóztatott valóságshow-szereplőről

Újabb drogbotrány pattant ki: ezúttal egy közismert valóságshow sztárját vitték el a rendőrök.

2022. november 10., 08:10

Szerző:

Egy divattervező és egy énekesnő után most egy hónapon belül egy harmadik médiaszemélyiség is drogbotrányba keveredett. Az AC News nevű kiadvány publikálta, hogy november 7-én ment ki a TEK egy soproni férfi lakására. Az illetőt letartóztatták kábítószer-kereskedelem vádjával.

A férfiról annyit lehet tudni, hogy a Való Világ című műsorban szerepelt, ahol dobogós helyezést ért el, így a műsor után egy ideig még népszerűségnek örvendett, de később eltűnt a nyilvánosság elől.

A Győr- Moson-Sopron Megyei Rendőrkapitányság és az Országos Rendőrfőkapitányság sajtóosztálya az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény értelmében nem árulta el, hogy pontosan kiről van szó. Ez azonban nem tartott vissza bizonyos más publikációkat attól, hogy megszellőztessék, értesüléseik szerint a fentiek alapján szóba jövő 20-30 személy közül konkrétan kiről lehet szó.

Az viszont biztos, hogy nem Aurelióról, aki ugyan dobogós volt a Való Világban és volt is korábban drogbotránya, de 8 hónapja börtönben ül – részben éppen egy kábítószerrel kapcsolatos cselekmény miatt.

A Való Világ Powered by Big Brother új, 11. évada mindenesetre tíz nap múlva indul az RTL II-n.

(Kiemelt kép: a Való Világ hivatalos Instagramja)