VV Anett elmesélt mindent a teaszeánszról: A nőt, aki a szertartást tartotta, őt a Sátánnak láttam

VV Anett először nyilatkozott a részletekről: a szertartást tartó nő elől menekült el, ez okozta a tragédiát.

2022. augusztus 17., 09:10

Szerző:

VV Anett először nyilatkozott a botránykővé vált, spirituális teaszenánszról az RTL Klub Fókusz című műsorának. Amint arról rengeteget írt a sajtó, az egykori realityszereplő és Sáfrány Emese légtornász-médiaszemélyiség egy úgynevezett ayahuasca nevű, tudatmódosító teát fogyasztott ezen a szeánszon annak spirituális hatásában reménykedve. Amíg az utóbbinak még csak hallucinációi sem lettek a főzettől, addig az előbbi egyszercsak elszaladt a helyszínről, és jóval később találták meg félmeztelenül, nadrágban, magatehetetlenül, és súlyos sérülésekkel. Béres Anett ezután hosszú ideig kórházban volt.

A Való Világ egykori sztárja most a következőképpen meséli, hogyan kezdődött és hogyan zajlott a pokoljárása:

„emlékszem rá, hogy mondtam Emesének, hogy én már furcsaságokat látok. Mondja, »mi, mi? én még nem!« És hát egyszer csak beütött… Különben az, hogy kígyókat láttam, az nem igaz, nem tudom, honnan vették. Bárcsak kígyókat láttam volna, konkrétan én a Sátánt láttam. Tényleg, amit én átéltem, azt senkinek nem kívánom. Bekerül az ember egy másik dimenzióba, azt éreztem, hogy nem tudok kilépni belőle. Az volt bennem, hogy ha olyan dolgot csinálok, ami kizökkenti ezt az egészet, akkor kiugrok belőle, úgyhogy ordítottam, hogy »takarodj a testemből«. Azt képzeltem, hogy a Sátán belém akar költözni. A nőt, aki a szertartást tartotta, őt a Sátánnak láttam. Borzalmas volt, vártam, hogy vége legyen, és olyan volt, mintha belekerültem volna egy labirintusba, és nem tudok egyszerűen kilépni.”

Béres Anett azt mondja, hogy nem tudott, nem akart elaludni a szeánsz után, kapálózott, önmagát pofozta, hogy ébren maradjon. A teaszeánszt tartó nőtől félt, először megkérte Sáfrány Emesét, hogy induljanak, de amíg ő elment a holmijáért, azalatt Béres Anett félelmében befutott az erdőbe. Itt egyre nagyobb pánikba került, csak futott és menekült egy teljes napon keresztül. Már esteledett, amikor megtalálták, ekkor már nem tudott lábra állni, amíg tudott, négykézláb közlekedett.

„Olyan fájdalmaim voltak, hogy hangosan ordítottam. És annyira fáztam már, annyira vacogtam, hogy a fogaim összeverődtek. Azt éreztem, hogy nem bírja az agyam tovább. És feküdtem és mondtam a Jóistennek, hogy szeretnék meghalni. Vártam, hogy kiszálljon a testemből a lelkem és azt éreztem, hogy ebbe a fájdalomba most bele fogok halni”

– mondja VV Anett, de hozzáteszi, utólag visszatekintve elsősorban hálát érez, hogy ezt túlélte, és még jobban értékeli azt, amije van, azaz a családját és a barátait.

Íme a teljes riport.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Fókusz)