Dömsödi Gábor feleségének amputálták a karját, mégis ő tartja el férjét

A tévés személyiség Hajdú Péternél járt, akivel évek óta nem álltak szóba egymással.

2021. október 15., 10:26

Szerző:

Ma este új epizóddal jelentkezik az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor. Amint a műsorvezető az Instagramján írja:

„egy olyan emberrel zárom össze magam, aki sokáig az életem része volt, de évek óta nem állunk szóba egymással. Péntek este 10-kor jön a nagy összecsapás Dömsödi Gáborral!”

A műsor beharangozója további részleteket árul el a tévés személyiségről, aki annak idején Friderikusz Sándorral, illetve Hajdú Péterrel is dolgozott együtt. A NÉVshowR című műsora volt talán a legismertebb, majd Dömsödi Gábor politikai karrierbe fogott, Pásztó polgármestere volt. 2013- ban jelent meg „Friderikusz és Hajdú serpája voltam” című könyve, és minden bizonnyal erről van szó az alábbi beharangozóban, amikor Hajdú megkérdezi volt kollégáját, hogy pénzt akart-e keresni a könyvvel, amire Dömsödi válasza egy egyértelmű igen. Erre Hajdú felveti, hogy ez egy nagyon sértő írás volt, amelyre beszélgetőpartnere a következőt válaszolja:

„az, ami velem történt, az is sértő volt.”

Egy megrázó vallomást is tartalmaz azonban a beharangozó.

„A feleségem beteg. Amputálták a fél karját”

– mondja Dömsödi Gábor, és Hajdú Péter ezután megkérdezi tőle, hogy és így is a felesége tartja-e el őt, amire igen a válasz.

Dömsödi Gábor nyilatkozott ezt követően a Blikknek, és megerősítette, hogy felesége továbbra is küzd a rákkal, sőt, hozzátette, ő maga pedig egy infarktuson van túl.

„Azt tudni kell, hogy a feleségem beteg, amputálták a fél karját. Azért az nem egy szokványos történet, hogy egy fiatal, életerős, szép nőnek amputálják az egyik karját. És ez nem úgy van, hogy egyik pillanatról a másikra jön, ez évek szenvedése. Nekem nincs most éppen munkám, nem is lesz, nyugdíjas leszek, de amikor leülünk beszélgetni, arra jutunk, hogy nekünk nagyon jó életünk volt”

– többek között ezt nyilatkozta Dömsödi Gábor 2014 óta húzódó kálváriájukról.

(Kiemelt kép: Hajdú Péter Instagramja)