Demjén Ferenc feleségét baleset érte: Én szoktam aggódni érte, most ő aggódik értem

Demjén Ferenc felesége botra támaszkodva jelent meg a Magyar Zene Házában, ekkor derült ki, mi történt.

2023. február 14., 07:58

Szerző:

Tegnap, azaz hétfő este új klubhelyiséget avattak a Magyar Zene Házában, és az eseményen megjelent Demjén Ferenc és felesége, Rebecca is. A legendás énekes és harmadik felesége egy New York-i kocsmában ismerkedett össze annak idején, 1989-ben házasodtak össze, azóta Dióspusztán élnek sok állattal: lovaik és szamaraik is vannak.

A tegnapi eseményen Demjén Ferenc felesége botra támaszkodva jelent meg, és a Bors meg is interjúvolta Rebecca asszonyt arról, hogy mi történt: baleset érte, amikor az egyik beteg lovát akarta megsimogatni.

„Az egyik lovunk nagyon beteg lett, bementem hozzá. Feküdt a földön és lehajoltam hozzá, hogy megsimogassam. Pont amikor én hajoltam le, ő akkor döntött úgy, hogy fel akar állni. Pont a térdembe ütközött, ami eléggé fájt”

– meséli Rebecca asszony, és hozzáteszi, hogy őneki komolyabb sérülése nem lett, de sajnos a ló nem élte túl a betegséget.

De a baleset ahhoz elég volt Rebecca asszonynak is, hogy most egy ideig botra támaszkodva kelljen járnia. Férjével kapcsolatosan a következőket mondja:

„furcsa ez a helyzet, mindig én szoktam aggódni érte, most ő aggódik értem!”

Demjén Ferenc egyébként nemrégen adott koncertet az Arénában, azóta a 76 éves énekes megérdemelt pihenését tölti, hiszen nemsokára kezdődik a nyári koncertszezon, amikor újabb fellépések várják majd.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)