Demi Moore újra szerelmes: ez a férfi rabolta el a szívét

Több évnyi egyedüllét után újra rátalált a szerelem Demi Moore színésznőre. 

2022. április 1., 10:16

Szerző:

Demi Moore kemény időszakot tudhat maga mögött, hiszen nemrégiben jelentették be családjával, hogy volt férje és gyermekei apja, Bruce Willis súlyos betegsége miatt visszavonul a színészettől. A nehézségek közepette azonban úgy tűnik, hogy a szerelem bekopogtatott a színésznőhöz: egy svájci séf Daniel Humm oldalán találta meg a boldogságot a Page Six információi szerint. 

A hírportál úgy tudja, a páros már hónapok óta randevúzik egymással. A férfi egyébként New York-ban az Eleven Madison Park étteremben dolgozik, ám a sok munka mellett arra is van ideje, hogy Demi Moore csatlakozzon hozzá esténként egy romantikus vacsorára. A férfi 46 éves, tehát 13 évvel fiatalabb az 59 éves színésznőnél. A szerelmeseket először a hónap elején kapták lencsevégre a párizsi divathéten, ahol az első sorban ültek.

Daniel Humm 2021-ben került az amerikai újságok címlapjaira, miután bejelentette, hogy híres étkezdéje teljes egészében növényi alapú lesz, de megtartja a 335 dolláros fix árat 12 fogásra.

Demi Moore és volt férje Bruce Willis a válásuk ellenére is remek kapcsolatot ápolnak, többször mutatkoznak együtt a közösségi oldalaikon is. A színésznő most is, hogy kiderült a színész afáziával küzd mellette áll és támogatja. 

Ez a helyzet Demi Moore volt férjével

Bruce Willis beszédzavar miatt visszavonul

Kulka János és Bruce Willis ugyanazzal a betegséggel küzdenek: itt van minden, amit tudni kell

Sylvester Stallone üzent a súlyos betegséggel küzdő Bruce Willisnek

(Kiemelt kép: Demi Moore Instagramja)