Demcsák Zsuzsa új munkájáról rengeteg friss részlet derült ki, íme

Demcsák Zsuzsára bízott egy újdonságot a 25 éves TV2.

2022. augusztus 17., 09:40

Szerző:

Idén 25 éves a TV2, és ebből az alkalomból nosztalgiázás is lesz és új műsorok is – ez utóbbiak közül kapta meg az egyiket Demcsák Zsuzsa.

A Bors összefoglalója a következőket említi a negyedszázados jubileumról megemlékező nosztalgiaműsorról:

„olyan legendák is visszatérnek egyetlen adás erejéig, akik hosszú évek óta nem szerepeltek a TV2 képernyőjén. A stúdióműsor házigazdája Tilla lesz, aki hétről-hétre egy – az adott időszakban TV2-es – női műsorvezetővel együtt emlékszik majd vissza az emblematikus pillanatokra. A szeptember 3-i adás a mára televíziótörténeti 1997-es indulással kezdődik, hogy aztán kalandozzon többek közt a Tények, a Napló, a Dáridó, a Szerencsekerék, a Kifutó, a Szerelem első látásra, a Mindent vagy semmit, a Multimilliomos, az Esti Broadway, vagy éppen a Gyerekszáj kulisszái közt. Tilla műsorvezetőtársa ezen az estén Jakupcsek Gabriella lesz.”

Új évaddal folytatódik majd a Dancing with the Stars és a Sztárban sztár leszek, valamint Money or Love – Fogadj a szerelemre! címmel indul egy újdonság. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy ennek a műsorvezetője Demcsák Zsuzsa lesz, de most rengeteg további részlet is kiderült a műsorról:

„a vadonatúj párkereső reality első epizódja szeptember 4-én, a Sztárban Sztár leszek! után debütál a TV2 műsorán, a további részek pedig hétköznap esténként 21 órától a SuperTV2-n láthatók. A műsorvezető Demcsák Zsuzsa, aki összefogja és néha megkavarja a szálakat, ám a nézőkre is fontos szerep hárul majd a műsor során. Az egymás közötti kapcsolatok, barátságok, ellentétek, intrikák és taktikázás okozta izgalmakon túl látványos feladatok is színesítik majd a szereplők programját. A lányok és fiúk bár külön élnek, konfliktusokból így sem lesz hiány. Emellett pedig külön izgalmat rejt, hogy a nézők sem csak passzív szemlélői az eseményeknek, aktívan beleszólhatnak a párkeresők életébe, hiszen szavazhatnak, hogy ki maradjon és ki távozzon a szigetről. A tét hatalmas, a szerelem és a boldogság megtalálása mellett a fődíj 10 millió forint.”

Előre is kellemes tévézést kívánunk önnek szeptemberre!

Megvan, mikor és melyik gazdákkal indul a Házasodna a gazda új évada

Szente Vajk az új szerelmét váltja a Dancing with the Stars zsűrijében

Döbbenet, Demcsák Zsuzsa miben vezeti a Farm VIP-t a 40 fokban

(Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa Instagramja)