Demcsák Zsuzsa felismerhetetlen friss fotóin

A műsorvezetőnő arról nyilatkozott, férjével nem szeretnének közös gyereket.

2021. október 28., 11:59

Szerző:

Megjelent a friss Hot! magazin, és amint azt az alábbi borító is ígéri, a lap exkluzív fotókat tartalmaz Demcsák Zsuzsáról. A műsorvezetőnő a képeken szinte felismerhetetlen: Halloween alkalmából szexi boszorkánynak van sminkelve-öltözve sötét rúzzsal, fekete körmökkel, keskeny derékkal, látványos dekoltázzsal. A fotókat jobban is megnézheti, aki átkattint Demcsák Zsuzsa Instagramjára.

A képekhez tartozó interjúban a 43 éves médiaszemélyiség arról beszél, bár idén már biztosan nem kerülhet sor rá, tervezik a férjével, Krishannal, hogy egy indiai ceremóniával is kimondják az igent, tekintettel arra, hogy a magyar polgári esküvő egy ideje már megvolt. Nem tervezik viszont, hogy közösen gyermeket vállalnának.

„Az első perctől mondtuk, hogy nem akarunk. Egyikünket sem foglalkoztatja a gondolat, nem téma közöttünk”

– mondja Demcsák Zsuzsa.

A szexi fotókhoz visszatérve a műsorvezetőnő azt mondja, attól még hogy házasok, mind a ketten bele szoktak néha menni egy-egy ártatlan flörtbe:

„flörtölni pont azért szabad, mert az ártatlan, szándék nélküli dolog. Ezért is lehetséges, ahogy akkor tud az ember a legjobban flörtölni, ha biztonságos párkapcsolatban van. Ha azért flörtölsz, hogy felszedj valakit, az nagyon erőltetett és izzadtságszagú. ”

(Kiemelt kép: dfp.hu)