Delhusa Gjon elárulta, miért nem vette még feleségül a 44 évvel fiatalabb kedvesét

Delhusa Gjon és a párja, Fanni még mindig nem házasodtak össze. 

2023. február 12., 08:06

Szerző:

Közel 10 éve alkot egy párt a 44 évvel fiatalabb kedvesével Delhusa Gjon. Az énekes és a párja között hatalmas az összhang, de mégsem jutottak még el az oltárig. Kiderült, hogy a pár attól fél, hogy a gyűrű és a papír túl sok mindent megváltoztatna. 

„Talán egy kicsit félünk tőle, hogy a gyűrű és a papír sok mindent megváltoztatna. Most annyira tökéletes összhangban vagyunk, hogy ezt nem kockáztatnám. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem beszéltünk még róla, hiszen sokszor szóba került már közöttünk ez a téma. Az biztos, hogy nem vagyunk egy luxust hajszoló pár, inkább a gumicsizma és a sár, mint egy nagy rongyrázós lagzi illik hozzánk. Sokszor beszéltünk róla, hogy egy kalandos utazás során kelünk majd egybe valamilyen extrém helyzetben, mondjuk búvárkodás vagy ejtőernyős ugrás közben, mert ez inkább illene hozzánk. Azt semmiképp sem szeretnénk, ha egy 150 fős nagy lakodalomban az lenne a téma, hogy bezzeg az XY-é jobb vagy menőbb volt. Még az is lehet, hogy meglepném Fannit egy esküvővel, amikor valami izgalmas helyre utazunk és ő nem is tudna a tervemről”

- mondta a Blikknek Delhusa Gjon.

Kiderült, hogy a párnak az időpontról sincsen konkrét terve, így az is lehet, hogy már idén összeházasodnak, de akkor sem esnek kétségbe, ha erre csak jövőre, vagy éppen 10 év múlva kerül sor. Az énekes szerint el fog jönni az a pillanat, amikor mindketten azt érzik majd, hogy itt az ideje összeházasodniuk.

(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)