Kiderült Damu Roland kívánsága: őket nem szerette volna a temetésén látni

Damu Roland még mindig nincs eltemetve!

2022. február 3., 11:05

Szerző:

Damu Roland karácsony után, december 27-én hunyt el. A színész koronavírussal került kórházba, majd olyan súlyos volt az állapota, hogy először lélegeztetőgépre került, majd műtüdővel igyekeztek megmenteni az életét. A halála óta már több mint egy hónap eltelt, azonban még mindig nem temették el.

A színész életét családi viszályok kísérték, és úgy tűnik, ezek halála után sem csillapodnak. A temetése körül ugyanis egyre nagyobb a botrány, a családtagoknak nem sikerült megegyezniük a búcsúztatás körülményeit illetően. Damu Roland nem ápolt jó viszonyt a szüleivel, nagynényjével és unokatestvérével annál inkább. A friss hírek szerint nem is szerette volna, hogy édesanyja és édesapja részt vegyenek a temetésén.

„Roland nem szerette volna az anyját és az apját a temetésén látni. Az anyját a gyerekkora miatt nem szerette volna, hogy ott legyen, mert minden nap verte"

– mondta az unokatestvére, Tóth István a Mokkában.

„Nem azt mondom, hogy ez mindennap téma volt, hogy neki milyen sorsa volt, milyen élete volt régen, de sokszor volt szó róla.”

István végül tiszta vizet öntött a pohárba a temetést illetően. Elmondta, hogy szűk körben tartják majd a temetést, csak a család és a barátok lesznek jelen. Később azonban nyilvánosságra hozzák azt is, mikortól lehet a temetőben elbúcsúzni Rolandtól a további rokonoknak, ismerősöknek, rajongóknak. Tisztázta azt is, hogy valóban nem kaptak arra engedélyt, hogy a művészparcellába temessék a színészt, de így is a Fiumei úti temetőben helyezik végső nyugalomra.

 

Furcsa titkok, amik Damu Roland halála után derültek ki:

Damu Roland milliomossá vált nem sokkal a halála előtt, de a pénz már el is tűnt

Damu Roland titkolta, de élete utolsó hónapjaiban kapcsolatban volt

(Kiemelt kép: Damu Roland Facebook-oldala)