Videó: Czutor Zoltán elmondta a véleményét a sztárzenekarok gázsijáról

Az énekes azt is elárulta ők mennyit kapnak. 

2022. április 25., 11:53

Szerző:

Czutor Zoltán az RTL Klub Reggeli című műsorában szólalt meg azután, hogy kiszivárgott a sztárfellépők gázsija. A Belmondo énekese szerint ha valaki hajlandó kifizetni ennyit, akkor ezzel nincs probléma. A zenész szerint ez olyan, mintha azon méltatlankodnának, hogy valaki miért fizet ötven millió dollárt egy festményért, ha valakinek ér annyit. Korábbi cikkünket a koncertek drágulásáról ide kattintva olvashatja el.

Az énekes szerint a pandémia is közrejátszik, mert nem lehetett játszani, valamint sokáig utána is, sőt még most is inkább szponzorált rendezvények vannak. Véleménye szerint amíg van, aki ezt kifizeti ezzel nagy bajunk nem lehet. Czutor Zoltán elárulta, hogy az ő gázsijuk a zenekarával nagyon eseményfüggő, mert van, hogy 350 ezerért adnak egy koncertet, de van, ahol kifizetnek egymillió kétszázezer forintot. Hozzátette, hogy szerinte a legreálisabb ár az, amit a piac maga ad, még ha ez kegyetlenül is hangzik.

Czutor Zoltán is kifejtette, hogy egy turné rengeteg költséggel jár, valamint emellett sokan vannak, akik be akarják hozni a koronavírus miatt elmaradt koncerteket, továbbá infláció is van, ezért is emelkedhettek meg ilyen brutálisan a koncertárak. A teljes beszélgetést ön is visszanézheti.

Ezeket a híreket se hagyja ki!

Eltávolították ByeAlex és barátnője szexi meztelen fotóját: kiakadt az énekes

Dér Heni tisztességtelen ajánlatot kapott, az összeget is elárulta

Tóth Gabi elmondta, min akadt ki teljesen a gyerekneveléssel kapcsolatban

(Kiemelt kép: Czutor Zoltán Instagramja)