Czutor Zoltán botrány: szerinte a kommentelők egy része „az állatvédők között is tálibnak számít”

Czutor Zoltán az RTL Reggeli vendége volt. 

2023. január 4., 13:30

Szerző:

Mint megírtuk, Czutor Zoltánt csúnyán betámadták a kommentelők, miután petárdázásra buzdította az embereket. Az állatvédők szintén nem hagyták szó nélkül a történteket, nyílt levélben támadták a Belmondo frontemberét. Most a zenész és Tornóczky Anita élő adásban "vitáztak".

A zenész annyit bevallott, hogy provokálni szeretett volna a posztjával, de azt nem gondolta, hogy ekkora ügy lesz belőle. Azt mondta, hogy olyan emberekhez jutott el a bejegyzése, akik „az állatvédők között is tálibnak számítanak.” 

„Amikor elkezdik fenyegetni nemcsak a petárdázókat, hanem az anyjukat, meg a gyereküket, meg ilyeneket olvasok már két, három nappal szilveszter előtt, hogy a gyereked szájába tenném a petárdát, akkor felmegy bennem a pumpa”

- mondta a műsorban Czutor Zoltán, majd Tornóczky Anita mondta el a véleményét.

A kutyatréner elmondta, hogy meglepődött a poszton, mert tudja, hogy a Belmondo énekese, hogyan áll az állatokhoz, hozzátette, hogy az indulatot megérti, de a megfogalmazást kevésbe. Abban mindketten egyetértettek, hogy ahogy kijött az nem volt szerencsés. Czutor Zoltán a beszélgetés végén elmondta, hogy továbbra sem bánja a történteket.

Íme, a teljes videó:

(KIemelt kép: RTL)