Lebukott Csuti és új szerelme: egy szivecskés kommentből derült ki a viszonyuk

Szabó András Csuti új szerelme Sudár Bianka, vonta le a következtetést az egész Instagram egy szivecskéből.

2023. január 16., 12:25

Szerző:

Szabó András Csuti két dolog miatt is rengeteget szerepel a hírekben az utóbbi napokban. Egyrészt most először műsorvezetőként próbálja ki magát: a Sztárok a reptéren című celebreality első adásáról az alábbi képet posztolta.

A TV2-nél több részletet is meg lehet nézni az új műsorból természetesen, ahol a sztárok nem utazni, hanem dolgozni mennek ki a reptérre.

De másrészt az újdonsült műsorvezető szerelmi élete szintén továbbra is sokakat érdekel, főleg azután, hogy Csutinak 2022-ben két kapcsolata is indult és ért véget: először Ginával, majd Szorcsik Vikivel. Most az a pletyka kapott lábra, hogy Csuti és Sudár Bianka egy párt alkotnak azok után, hogy az influenszer-műsorvezető Hajdú Péternek beszélt arról, hogy újra kapcsolatban van, meg nem nevezve, hogy kivel.

Sudár Bianka egy személyi edző, aki közgazdásznak tanul, valamint szépségkirálynőként némi ismertségre tett szert: a Miss Balaton finalistája volt és szerepelt a Miss Queen nevű versenyen. Ez utóbbi szépségverseny posztolta róla az alábbi videót.

Nos, a Nuus.hu nevű oldal írta meg, hogy a románcról szóló pletykák alá az adja most a lovat, hogy Csuti egy vörös szívet kommentelt Sudár Bianka egyik posztja alá. Talán éppen a megnövekedett médiafigyelem miatt, de Sudár Bianka Instagramja privát. Igaz, a szépségversenyzőt így is több, mint 17 ezren követik, így lehet, hogy kiderült, mit kommentelt neki Csuti.

(Kiemelt kép: Csuti Instagramja)