Fotó: Gyászol Csuti

Tragédia történt Csuti családjában.

2022. június 22., 11:34

Szerző:

Elhunyt Csuti nagymamája. Az üzletember nemrégiben közzétett egy posztot a közösségi oldalán, amelyből habár nem derül ki, hogy mi történt, de elkezdtek záporozni a részvétet nyilvánító kommentek, sőt még Kulcsár Edina édesanyja is megszólalt. 

„Jelen és múlt! Ma és tegnap! Túl sok és túl gyors! Rohanunk, szaladunk, amíg pofán nem vág az élet! Aztán talpra állsz, mert talpra kell! Mert a tegnap a múlt, még ha ma rohadtul fáj is és fájni is fog, de jön a holnap, és ha van, akiért tehetsz, tedd meg, mert a holnap legfontosabb tanulsága, hogy milyen volt a tegnap! A szülővé válás a személyiségfejlődésem szempontjából eddigi legfontosabb tanulsága, hogy folyamatosan látom, mit rontottam el unokaként, testvérként!

- írta a bejegyzésében Csuti.

A fotóhoz hozzászólt Kulcsár Edina édesanyja, Jakab Krisztina is, amiből lényegében ki is derül, hogy valóban Csuti nagymamájáról van szó:

„Drága mama”

- írta a kép alá Kulcsár Edina édesanyja.

Közben a Blikk információi szerint is a nagymamáját vesztette el az üzletember. Az elmúlt időszakban rengeteg tragédia érte Csutit, tavaly a testvérét vesztette el. A bátyja haláláról Hajdú Péter műsorában mesélt részletesebben, ahol azt is elárulta, hogy az alkohol vezetett a tragédiához. Idén januárban pedig a másik nagymamája is elhunyt Csutinak.

Mindent Csutiról!

Csuti durván kigyúrta magát, odavannak félmeztelen képéért a követők

Nem hiszi el, Csuti mekkora lakásba költözik a hotelszoba után

Horváth Éva szereti Csutit, de azért egy dolgot nem tudott nem szóvá tenni

(Kiemelt kép: Csuti Instagramja)