3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut hónap végén

Ezeknek a csillagjegyeknek könnyebb lesz a hónap vége.

2022. január 27., 10:45

Szerző:

A január mindig maratoni hosszúságúnak tűnik, és főleg a hónap vége kész kínszenvedés, de ennek a három csillagjegynek tartogat meglepetést még a január.

Bika

Egy váratlan és meglepő telefonhívás megvátoztathatja az egész életét! Egy régi ismerőse, kollégája keresi meg önt, hogy egy visszautasíthatatlan állásajánlatot tegyen. Ez jel az univerzumtól, hogy ideje a karrierváltásnak! Ráadásul annyira jó helyzetben van, hogy szinte bármilyen fizetést kialkudhat magának, szóval ne fogja vissza magát, mert az új lehetőség anyagi biztonságot is jelent egyben.

Mérleg

Nagy karriertervei voltak év elejére, ám ezekből nem lett semmi. Valószínűleg emiatt el lehetett keseredve az elmúlt napokban, hetekben. A jó hír az, hogy csak csúszik egy kicsit a dolog, nemsokára megkapja a vágyott munkát vagy előléptetést! Ráadásul az új pozíció fizetésemeléssel is jár majd, amiből már most látni fog némi előleget!

Vízöntő

Egy kisebb összeghez juthat a következő napokban, lehet ez nyeremény, számlajóváírás vagy egy régi ismerőse most adja vissza a tartozását. Azonban amilyen könnyen jön, olyan könnyen és gyorsan is megy ez a pénz, mivel a kiadásai is nagyok. Félretenni nem fog tudni belőle, de megkönnyíti az életét.

Mert horoszkópból sosem elég...

Heti horoszkóp

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)