Cristiano Ronaldo gyászol: tragikus hírt osztott meg a közösségi médiában

„Vannak pillanatok, amikor minden csak másodlagos fontosságú, a futball is.”

2021. október 6., 16:00

Szerző:

A Manchesterbe nemrég visszatért Cristiano Ronaldo szomorú hírt osztott meg rajongóival: váratlanul elhunyt gyerekkori barátjának, a Setubalban futballozó José Semedónak a felesége, Soraia.

A portugál világsztár a Sporting ificsapatában kötött barátságot Semedóval, akivel gyerekkora óta rendszeresen tartotta a kapcsolatot. A barátság olyan szoros kettejük között, hogy családjaikkal gyakran jártak együtt nyaralni, vagy vacsorázni. Semedó 36 éves feleségét, Soraiát a múlt héten szállították kórházba, ahol sürgős műtétet hajtottak végre rajta. Nem sikerült az életét megmenteni, egy fertőzés miatt hunyt el ennyire fiatalon. Cristiano Ronaldo érzelmes, megható sorokkal búcsúzott közeli barátjától.

„Vannak pillanatok, amikor minden csak másodlagos fontosságú, a futball is. A múlt héten váratlanul eltávozott közülünk egy fantasztikus ember, a mi drága Soraiánk, egy csodálatos anya, a felesége az egyik legjobb barátomnak, akivel az élet megajándékozott. Semmi sem enyhítheti José Semedo testvérem és egész családja fájdalmát, de együtt vagyunk ma is, mint mindig, hogy szembenézzünk ezzel a nagyon nehéz időszakkal. Nyugodj békében, barátnőm! Soha nem fogunk elfelejteni”

– írja a futballista.

(Kiemelt kép: Cristiano Ronaldo Instagramja)