Caramelt a színpadon rázta meg az áram

Második gyermekéről és koncertélményeiről vallott az énekes.

2022. május 18., 07:18

Szerző:

Mint megírtuk, Molnár Ferenc Caramel és felesége, Szilágyi Szilvia a második gyermeküket várják. A pár már izgatottan várja, hogy bővüljön a családjuk, ám most kiderült, hogy az énekes ettől függetlenül ugyanúgy dolgozik és készül a koncertjeire.

„Óriási az öröm, már nagyon várjuk a babát, de ettől függetlenül ugyanúgy készülök a fellépéseimre és a koncertszezonra. Talán annyi lesz a különbség, hogy sokkal több boldogsággal a szívemben fogok felállni a színpadra”

- nyilatkozta az énekes a Blikknek.

A sztár emellett elárulta a legkellemetlenebb koncertes élményét. Szerencsére a két évtizedes pályafutása alatt Caramel inkább pozitív élményekkel távozott a fellépéseiről, ám természetesen ő sem kivétel az alól, hogy volt olyan esemény is, ahol nem ment minden flottul.

„Nincsenek igazán kellemetlen élményeim, de igazság szerint nem is igénylem azt, hogy az öltözőben legyenek szendvicsek vagy elegendő ülőhely. Nagyon mások a körülmények vidéken, mint a fővárosban. A legkellemetlenebb élményem talán az volt, amikor picit megcsapott az áram a színpadon, de ez szerencsére csak egyszer fordult elő”

- mondta az énekes.

Még több Caramel

Caramel és a családja elhagyták az országot, majd egy nem várt dolgot is felfedeztek

Caramel autóbalesetben vesztette el az öccsét, megrázó interjúban beszélt róla

Hoppá, Caramel mégis együtt nyaral feleségével

(Kiemelt kép: Molnár Ferenc Caramel Instagramja)