Bodrogi Gyula felesége lelkileg megtört, miután a férje kórházba került

Bodrogi Gyula elárulta, hogy érzi most magát.

2022. június 10., 07:20

Szerző:

Mint megírtuk, néhány héttel ezelőtt kórházba került Bodrogi Gyula, a Nemzet Színészét az intenzív osztályon ápolták, miután otthonában rosszul lett. Szerencsére azóta hazamehetett és otthonában lábadozik a népszerű színész, de még mindig 24 órás felügyelet alatt áll, ugyanis a felesége egy pillanatra sem veszi le a szemét róla. 

„Köszönöm, gyógyulok. A kezelések mellett nincs más dolgom, mint pihenni és regenerálódni. Szót kell fogadnom Merkely doktornak, és szépen lassan a természet majd rendbe hoz mindent. Alig várom, hogy beinduljon a színház, hogy vadászhassak és újra vezethessek. A család mindenben a segítségünkre van, de szeretném, ha már nem szorulnánk rájuk”

- nyilatkozta a színész a Borsnak

Bodrogi Gyula hozzátette, hogy a felesége, Vass Angéla mindent elkövet annak érdekében, hogy a férje mielőbb felépüljön. A színész a lábadozás időszakában tévézik, olvas, próbál egyre többet menni,  valamint tréningezik is egy kicsit. Emellett egy masszőr is jár hozzá, ami különösen jót tesz neki. 

 

 A színésznek egy vizsgálaton még túl kell esnie:

„Ha egy helyben ülök, teljesen egészségesek érzem magam. Egyet dolgot leszámítva, hogy bottal járok. Egy CT-vizsgálatra várok még, hogy megállapítsák, mitől lehetnek fájdalmaim, és azt orvosolni tudják. Ha a bal lábamra lépek, a csípőm környéke sajog. Nem tudjuk, mi okozhatja, lehet, hogy a tavaly nyár végén történt baleset következménye, de az sem kizárt, hogy a születési génjeimben volt bele kódolva”

 - folytatta a színész a lapnak.

Bodrogi Gyula felesége, Vass Angéla szintén nyilatkozott. Az asszony rettenetesen megrémült, amikor a férje rosszul lett, most pedig a nap 24 órájában figyel rá, nehogy bármi gond legyen. Hozzátette, hogy bár erősnek tartja magát, de lelkileg megtört a történtek miatt. 

„Alapból aggódós típus vagyok, de ez most nekem is sok volt. Gyuszi a szemem fénye, ha kettőt köhint, azonnal ugrok, hogy mi baj lehet. Elveszítettem a szüleimet, nagyon fájt, de amit mellette érzek, az nem ugyanaz. A mérhetetlen aggodalom, izgalom és a teljes odafigyelés tölti ki minden percemet. Nagyon jól megvagyunk, de ő mindig mondja, hogy időnként túlaggódom a dolgokat. Ha csak a telefonja csörren meg, összerándul a gyomrom. Meg kell nyugodnom, de azt is szem előtt kell tartani, milyen óriási fejlődésen ment keresztül az állapota. Eleinte nyitható-csukható, utána sima járókerettel, és most már csak bottal megy, de ezt is el akarja dobni, de majd' belehalok, annyira féltem”

- mondta Bodrogi Gyula felesége.

Bodrogi Gyula egészségügyi állapota

Bodrogi Gyulán életmentő műtétet hajtottak végre

Bodrogi Gyula megszólalt életmentő műtétjéről

Rossz hírt kapott Bodrogi Gyula, amikor a balesete után másfél héttel orvoshoz fordult

(Kiemelt kép: dfp.hu)