Videó - Berki Mazsi sírva vallott Berki Krisztián haláláról: Ez egy olyan rémálom, ami örökké tart

Berki Mazsi a Palikék világa by Manna című műsorban beszélt a férje haláláról.

2022. július 30., 14:19

Szerző:

Berki Mazsi az interjúban mesélt magáról is. Az influenszer elárulta, hogy anno honnan jött a Mazsi név, valamint arról is beszélt, hogy a Corvinus Egyetemen végzett gazdálkodás és menedzsment szakon. Berki Krisztián özvegye elmondta, hogy mindig is fiús csaj volt és sokáig nem is barátkozott lányokkal. A gyerekkora nagyon szép időszak volt Berki Mazsi számára, amire mindig jó szívvel gondol vissza. A beszélgetés során szóba került a 41 éves korában elhunyt médiaszemélyiség halála. 

Kiderült, hogy Palik László és Berki Mazsi már az Exatlon műsor kapcsán találkoztak egyszer, ugyanis az influenszer komoly sportmúlttal rendelkezik. Végül Berki Mazsi Berki Krisztiánnal és Berki Natasa Zselykével jelent meg. Palik László úgy emlékszik, hogy az édesanya nem igazán tudott megszólalni a beszélgetés alatt, csak a férje beszélt. 

„Szokták mondani, hogy a nők olyan párt választanak, vagy legalábbis hasonlít az édesapjukra. Én nem szigornak vettem ezt a Krisztián oldaláról, ő sokáig azt gondolta, hogy nem tudok jó döntést hozni, vagy esetleg nem tudom jól kommunikálni azt, amit a tévészakmában..”

- magyarázta Berki Mazsi, aki elárulta, hogy szívesen szerepelt volna az Exatlonban, de nem tudott volna elszakadni Berki Krisztiántól.

Berki Mazsi elmondta, hogy sok mindent leszeretne tenni az asztalra és kilépni az elhunyt férje árnyékából, szeretné ha követendő példa lenne mások számára. Ő úgy gondolja, hogy őt a közvélemény Berki Krisztián feleségeként ismerte meg. Az édesanya úgy gondolja, hogy a férjének köszönheti, hogy megismerték és a kislányáról tud gondoskodni úgy, ahogy kell. 

„Én nagyon sokszor mondtam neki, hogy merje megmutatni a gyenge énjét. A valódi ember részét, aki kedves, aki együttérző”

- mondta Berki Mazsi az elhunyt férjéről, aki nem nagyon szeretett beszélni a problémáiról, de egy-két embert közelebb engedett magához.

Palik László feltette a kérdést azzal kapcsolatban, hogy tudta-e, hogy baj lesz:

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem. A Krisztián egy olyan ember az életemben, akinek éreztem a lelkét. Amikor először találkoztunk, egy pénteki nap volt, én ott tudtam, hogy együtt leszünk”

- jelentette ki Berki Mazsi, aki azt mondta, hogy mindenkinek kívánja, hogy életében egyszer azt a szerelmét érezze, amit ő érzett. 

„Ez egy olyan rémálom, ami örökké tart... Mindenről ő jut eszembe. Annyira érzem őt”

- beszélt a fájdalmáról a gyászoló özvegy.

„30 éves vagyok, van egy kislányom és igen özvegy vagyok. Tudom, hogy még fiatal vagyok és tudom, hogy bármit hozhat az élet, de ezt senkinek kívánom, még ha lennének ellenségeim, ő nekik sem”

- mondta sírva Berki Mazsi a műsorban, aki elárulta, hogy támogató család és barátok állnak mögötte, de sokszor gondol azokra, akik ilyen helyzetbe kerülnek mint ő, de nincsen, aki segítsen rajtuk. 

Berki Krisztián özvegye arról is beszélt, hogy a valódi anyaságot ő nem élhette át a kislányával és nem érdekli, ha elítélik, de fog segítséget kérni és jelenleg is van bébiszittere, aki vigyáz a kislányára. Berki Mazsi ősszel pedig a bölcsődét is megfontolja, mert muszáj dolgoznia, hogy el tudja látni a kislányát. 

Az édesanya azzal kapcsolatban is megszólalt, hogy mit fog mondani a lányának 5-6 év múlva az apukájáról, hiszen a kis Emma sosem ismerhette meg igazán. Berki Mazsi elmondta, hogy örül, amiért Emmának van egy testvére, Natasa Zselyke, aki el fogja tudni mondani neki, hogy milyen is volt vele az édesapjuk. 

A beszélgetés során az is kiderült, hogy Berki Mazsi és Hódi Pamela viszonya sokkal jobb, mint korábban, de Berki Krisztián özvegye nem akart többet elárulni Natasa Zselykéről, mert tiszteletben tartja, hogy az édesanyja tisztje eldönteni, hogy mit közölnek a nyilvánossággal. Berki Mazsi hozzátette, hogy nem egyeztettek Hódi Pamelával azzal kapcsolatban, hogy elárulják-e a férje halálának az okát, de úgy érzi, hogy még egyikőjük sem áll készen arra, hogy erről beszéljenek. 

A teljes interjút itt tekintheti meg: 

Még több hír Berki Mazsiról

Berki Mazsi szívbemarkoló üzenete: Nekem most két nagy feladatom van

Berki Mazsi vallomása: önzetlenül szerettem ezt az embert, aki annyian utáltak

Fotó: Berki Mazsi megható posztot tett közzé a kislányával

(Kiemelt kép: Youtube- Palikék Világa by Manna)