Berki Mazsi: Az agykontrollban is hiszek, elvégeztem a tanfolyamot

Berki Mazsi a számmisztikában és az agykontrollban is hisz.

2024. május 10., 09:19

Szerző:

Berki Mazsi volt a legutóbbi vendég Peller Mariann YouTube-sorozatában, ahol Utazás a lelked körül címmel a vendégek elsorolják, milyen hiedelmeik, babonáik vannak, milyen áltudományokban hisznek. Hát most Beki Mazsi is elmondta.

Berki Mazsi mindent kipróbált

Berki Mazsi azt mondja, mindenféle tant-teóriát kipróbált már.

„Én a számmisztikában hiszek. Vannak ugye, akik jóshoz járnak, én is voltam már mindenhol, kipróbáltam mindent. Szerintem meg kell találni az embernek itt is azt, amiben hisz. Én nem elkeseredettségemben fordultam egyébként először számmisztikushoz, hanem amikor jött egy jó dolog az életembe, az egyik legjobb dolog: a kislányom. A nevét annak idején kirakattuk, hogy Katarina vagy Katerina legyen, kitettük ugye az Emmát is, hogy mi a jelentése. Amikor megszületett, akkor kitették, hogy mi legyen a neve. Van egy számmisztikus hölgy, és megkérdeztem, hogy a születési dátuma alapján, ilyenkor az óra és a perc is kell, és megnézte, hogy körülbelül mi várható, elmondta nagyjából. Nagyon sok mindent lehet belelátni, illetve benne látni: hogy mi a rosszabb időszak, mikor hogy kell számítani. Van olyan, hogy az ember utólag, visszamenőleg is látja, Úristen, igaz volt! Én ebben az egyben hiszek. Egyébként most egész régen beszéltem már számmisztikussal. Amikor az ember élete nagyon rendben van, akkor nem mindig jut eszébe. Egy kis mankó, csak ez is veszélyes, mert ez egy kicsit olyan... Az agykontrollban is hiszek. Amit gondolsz, azt tényleg be is vonzza az ember. Tehát a vonzás törvénye... Én annak idején egyébként elvégeztem az agykontroll-tanfolyamot is. Szerintem ez működik. Ha az ember nagyon szeretne valamit – persze ezt nem úgy kell, hogy leülünk és akarom, akarom, azért tenni is kell érte – de hogy a fejünkben meg kell lennie a gondolatnak, el kell ültetni. Ezért szeretem a képeket, ha ki vannak rakva a céljaink, hogy mit szeretnénk elérni.”

Erre Peller Mariann elmondja, hogy ő is elvégezte az agykontroll-tanfolyamot, majd behív egy kártyavetőt.

Ezt megelőzően egyébként Berki Mazsi a párkapcsolatáról is beszél az interjúban, a következőket mondja:

„A barátnőm elhívott egy horvátországi hétvégére, és ott teljesen véletlenül ugye megismerkedtem a jelenlegi párommal, Zolival. És ott megpillantottam és éreztem, tudtam, hogy lesz köztünk valami. Aztán amikor már jöttem haza, akkor ugye már együtt is voltunk. Nagyon érdekes volt, hogy az ember félt, és én is gondoltam, hogy mondom, ezt lehet-e, nem szabad, nagyon korai...? És úgy éreztem, hogy ezt valamiért kaptam – vagy kaptuk a kislányommal együtt. És nem akartam eltolni ezt, mert úgy éreztem, hogy ennek most valamiért itt van a életünkben a helye, és ha ad az élet, akkor azt gondolom, hogy el kell fogadnunk.”

És ezzel még mindig csak két részletet ragadtunk ki az alábbi videóból, a teljes, bő háromnegyed órás adást alább találja.

(Kiemelt kép: YouTube/Lélekközösség Peller Mariannal)