Berki Mazsi már az esküvőt tervezi? Meghökkentő dolgot nyilatkozott

Berki Mazsi viccelve ugyan, de azt mondja, lehet, hogy ő fogja megkérni a párja kezét.

2024. január 23., 13:42

Szerző:

Berki Mazsi három és fél hetet töltött a családjával Amerikában, az ünnepekkor mentek ki, most tértek haza – amint azt a Sztárbox-bajnok követői nagyjából tudhatják is az Instagramról. A fiatal anyuka arról beszélt, hogy kislányával, a párjával, a párja kislányával és a párja édesanyjával utaztak, tehát együtt nyaralt a teljes mozaikcsalád. Sőt, később csatlakozott hozzájuk párja gyerekének édesanyja és testvére is.

„Egy mozaikcsaládos nyaralásnak vágtunk neki. Nem egyszerű dolog, mind az én részemről, mind a Zoli volt párjának a részéről, de ha a gyerekeket nézzük, nekik ez a legjobb. Látod a gyerkőcöt, akinek ott van anyukája, apukája, ez a legeslegjobb dolog a világon – ha már nincsenek is együtt, de közösen tudnak akár programokat csinálni”

– mondja Berki Mazsi az alább megtekinthető interjúban, ahol arról is szó van, hogy a fiatal anyuka bokszol tovább, illetve emellett influenszeri munkáival, a webshopjával foglalkozik, valamint próbál ott lenni a családnak és közben a háztartást is rendben tartani, igaz, ez utóbbihoz van segítsége.

A beszélgetés legérdekesebb része azonban talán a legvége, amikor Berki Mazsi a következőket mondja:

„kérdezte a párom, hogy elmondom-e a műsorban, hogy tervezem, hogy megkérem a kezét. [...] Szoktunk ezzel viccelődni, mert általában ugye a férfiak kérik meg a nők kezét, és ő mondta, hogy neki még sose kérték meg a kezét...”

Nézze meg ön is, és döntse el, ez most vajon mennyire lehet komoly.

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)