Itt luxuskarácsonyozott Berki Mazsi

Berki Mazsi karácsonykor sem unatkozott. 

2023. december 27., 11:42

Szerző:

Berki Mazsi és szerelme, Zoltán az utóbbi hónapokban többször is luxusnyaralásokon kényeztették magukat, ezúttal pedig karácsony alkalmából döntöttek úgy, elhagyják az országot. 

Mazsiék ráadásul egy másik kontinensre utaztak, bár azt nem tudni pontosan, hol töltik az ünnepeket, a pontos helyszínt ugyanis nem árulta el a sztáranyuka. 

 

 

„Jövő csütörtökön repülőre szállunk és elutazunk egy másik kontinensre. A párommal megyünk, az ő gyermekével, az én kislányommal és Zoli édesanyjával. Ilyen egy igazi mozaikcsalád”

– mondta el a Bors megkeresésére Mazsi még az ünnepek előtt. Annyit még hozzátett: járt már ebben az országban korábban is. A páros és a családtagok hosszabb időre mentek egyébként, ugyanis Mazsi elmondása szerint csak januárban fognak majd hazajönni. 

Ugyan az özvegy ügyelt rá, hogy a tartózkodásuk pontos helyét ne ossza meg, azért egy-két képkockával mégis sikerült magát lebuktatnia, azok tanúsága szerint ugyanis egy fényűző hajóútra mentek, azzal a luxustengerjáróval, ami aktuálisan a világ egyik legnagyszerűbb vízijárműve. 

Ebből következik, hogy az utazás feltehetően nem is olcsó árkategóriába tartozik, sőt, aki részt vesz egy ilyenen, annak bizonyosan mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Egy sima kabin ára is kb. 1000-1400 dollár vagyis közel félmillió forint, de persze vannak ennél magasabb kategóriájú szobák, valamint lakosztályok is. 

Azt nem lehet tudni, Mazsiék milyenben szálltak meg, az viszont biztos, hogy már eleve annak borsos ára volt, hogy felszállhassanak a hajóra, az ugyanis Ausztráliából indult. Mazsi amúgy fürdőruhás képet is megosztott az útról, ami így érhető, hiszen arrafelé éppen 30 fok van. 

(Kiemelt kép: YouTube)