Berki Krisztián sírja miatt megint botrány van

Az önjelölt sírrendőrség Berki Krisztián sírjának állapotát kifogásolja.

2023. március 29., 10:54

Szerző:

Május elején lesz egy éve, hogy elhunyt Berki Krisztián. A botrányhős médiaszemélyiség temetése május végén volt, és most a Blikk című lap deklarálja friss cikkének címében, hogy

„szégyen”,

ahogy Berki Krisztián sírhelye jelenleg kinéz. A sírt mécsesek és más, a megemlékezők által otthagyott tárgyak borítják, az erről készült képeket ide kattintva lehet megnézni.

A cikk kimondatlanul is az özvegyet, Berki Mazsit állítja így pellengérre, aki a Blikk szerint nem foglalkozik eleget a sírral. Berki Mazsi nagyjából egy hónapja tért haza Magyarországra egy hosszú nyaralásból, akkor első nap a temetőbe ment, amiről akkor posztolt is, hozzátéve, hogy a sírkő még mindig nem készült el, illetve azt is említve, hogy nem kíván a témában többet nyilatkozni, és amint azt többször is hangoztatta: szeretne békében úgy gyászolni, ahogy ő azt helyénvalónak érzi.

Azért a volt anyósa, azaz Berki Krisztián édesanyja csak nyilatkozott, de ő is emlékeztetett arra, hogy már nincsenek rosszban Berki Mazsival a korábbi nyilatkozatháború ellenére. Hozzátette, ő maga sem volt a Farkasréti temetőben hosszabb ideje:

„jó ideje nem volt lehetőségem Budapestre utazni Krisztián sírjához, de az avatáson természetesen ott leszek.”

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a sírkő mikor készül majd el.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)