Berki Krisztián felesége, Mazsi durván kiverte a biztosítékot a kommentelőknél

A követőik túl drágának tartják Berki Krisztián feleségének táborát.

2022. március 31., 07:45

Szerző:

Berki Krisztián és felesége, Berki Renáta, becenevén Mazsi nemrég tértek haza több hetes mexikói nyaralásukból, ahová elmondásuk szerint azért utaztak, hogy megmentsék a házasságukat. A közösségi oldalaikra feltöltött képeik alapján a tervük bevált, és a legnagyobb békében tértek haza, majd rögtön egy új projektbe kezdtek. Pontosabban Mazsi, aki pár hónapos kislányából, Emmából inspirálódva elindította az EMMAZSI baba-mama és családi tábort, amelynek az ára kiverte a biztosítékot az internetezőknél, és negatív kommenttel kezdték bombázni a Berki-családot.

Berki Mazsi az első baba-mama táborát az ország egyik legnépszerűbb wellness szállodájába szervezte, ahol egy éjszaka alapesetben két főnek körülbelül 75 ezer forintba kerül. A Berki Mazsi által meghirdetett táborra, ahol egyébként olyan meghívott szakértők is beszélnek majd, mint egy szépség- és aromaterapeuta, egy úszóoktató, vízterapeuta, gyógyúszás-oktató és egy természetgyógyász, 3 éjszakára szóló kedvezményes csomagárak vannak. Így 2 főnek 3 éjszakára 282 ezer forintba kerül, hogy részt vehessen az újdonsült anyuka által szervezett eseményen. Ezt az árat azonban sok internetező drágállta, illetve volt, aki a Rubint Réka által szervezett fitnesstáborok koppintásának tartotta Berki Mazsi vállalkozását.

„Rubint Réka ötletét ellopó emberke. Csak persze adjunk neki másik nevet. Szervezz tábort hétköznapi anyukáknak nem vastag pénztárcával, ne mindig minden csak a gazdagabb rétegnek szóljon.”
„Igen ez a felső kategória valóban.”
„4 havi nyugdíjam! Ne úgy fogd fel, hogy irigység, mert nem az! Emmácska nagyon aranyos, mosolygós, jó egészséget kívánok neki!”
„Aki ingyen megy ugye, Mazsola könnyen beszél a másiknak és elég flegmán! Ja azért telik a szülésből is ugye.”
„Akkor ha jól értem, elmegy 3 éjszakára egy 4 fős család a gyerekekkel, az szép 400.000 Ft-os kiruccanás. Annyiból már elmegy valaki külföldre nyaralni egy egész hétre. Vicc ez az ár. Ti meg, gondolom, mentek megint ingyen, mint úgy általában mindenhova”

– érkeztek rögtön a negatív kommentek, amikre Mazsi hamar reagált is.

„Ez egy felső kategóriás hotel Magyarországon. Ha vicc, ha nem vicc, még így is kedvezményesebb a táborárunk, mintha nem a táborba menne a család. Ez egy lehetőség, amivel nem kell mindenkinek élni, viszont már több család élt vele és csodásan fogjuk magunkat érezni. Te azt gondolsz, amit csak szeretnél, mi pedig közben szuper programokat készítünk elő a részvevőknek”

– válaszolta az anyuka, aki már izgatottan várja az első baba-mama táborát. 

Berki Mazsi és a kommentelők:

Berki Mazsi kifejezetten bátorítja a gonosz és bántó kommenteket

Túl messzire ment: Berki Mazsi szexi fotóján felháborító dolgot szúrtak ki a kommentelők

A kommentelők kész tényként kezelik, hogy szakított Berki Mazsi és Berki Krisztián

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)