Visszavonul a halottlátó, akinek állítása Berki Krisztián lelke is megjelent

Sztrókot kapott, utána döntött így.

2022. május 31., 14:16

Szerző:

Mint megírtuk, a népszerű halottlátó Kiss Kató állítása szerint megjelent Berki Krisztián lelke neki. A sztár halála után nem sokkal Berki Mazsi is meglátogatta Vácon, az állítólag természetfeletti képességekkel rendelkező nőt. Később Kiss Kató a LifeTV stúdiójában hagyott egy üzenetet, amelyet elmondása szerint Berki Hajdú Péternek szánt, ám a tévést nem sikerült meggyőznie arról, hogy ő valóban tud beszélni a lelkekkel. 

A műsor után nem sokkal rengetegen támadták a halottlátót, majd néhány nap múlva egy falunapon lett rosszul és kórházba szállították. Kiderült, hogy sztrókot kapott. Az elmúlt hetek hatására Kiss Kató fontos döntést hozott meg a karrierjével kapcsolatban. 

„Sztrókom volt és még mindig olyan magas a vérnyomásom, hogy nem tudják levinni az orvosok. Tudom, ez kísértetiesen hangzik főleg a Berki Krisztiánnal történtek után”

- mondta a Blikknek a halottlátó.

Kiss Kató úgy gondolja, hogy a sok bántás is szerepet játszott abban, hogy kórházba került: 

„Biztos vagyok benne, hogy a sok bántásnak is szerepe volt abban, hogy kórházba kerültem. Mindig is segíteni akartam az embereken és abban is biztos vagyok, hogy ennek a jövőben is megtalálom majd a módját, de most egy kicsit a saját testi- és lelki egészségemre kell koncentrálnom, ezért a visszavonulás mellett döntöttem. Büszke vagyok arra, hogy Királynő lehettem, sokan ugyanis úgy szólítottak, hogy a "Holtak Királynője". Az ok nélküli bántást azonban nagyon nehezen viselem, és mivel csak úgy tudok segíteni másokon, ha a saját egészségem megőrzöm, meg kellett hoznom ezt a döntést”

- mondta a lapnak.

Berki Krisztiánt nemrégiben temették el

Videó: Berki Krisztián temetésén összetört Hódi Pamela

Berki Krisztiánt mégsem koporsóban temették el

Berki Mazsi megindító beszédet mondott férje, Berki Krisztián temetésén

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)