Berki Krisztián édesanyja kimondta, hogy Mazsival vagy Pamelával volt boldogabb a fia

Ezt mondta az édesanyja az elhunyt Berki Krisztián kapcsolatairól.

2022. május 25., 08:49

Szerző:

Berki Krisztián édesanyja, Mayer Júlia még mindig képtelen felfogni, hogy imádott fia nincs többé. A megtört asszony és Berki Mazsi tartják a kapcsolatot, szinte mindennap beszélnek egymással telefonon. Az elhunyt sztár özvegye Kecskeméten tartózkodik a családjánál, ők segítik átvészelni neki a tragédiát. 

Most Berki Krisztián édesanyja vallott fia és Berki Mazsi házasságáról. Sőt arról is beszélt, hogy a feleségével, vagy Hódi Pamelával volt boldogabb. 

„Valóban voltak néha vitáik, de melyik házasságban nincsenek? Én úgy láttam, a fiam nagyon szerette Mazsit. Szerintem vele boldogabb volt, mint annak idején Pamelával”

- nyilatkozta a Hot magazinnak Mayer Júlia, amit a Blikk szúrt ki. 

A nagymama elmondta, hogy van az unokája, Berki Natasa Zselyke, aki három héttel ezelőtt rátalált az édesapjára:

„Egyelőre nem jár pszichológushoz, elegendő neki az, hogy a szokásosnál is többet foglalkoznak vele. Nati majdnem 9 éves, felfogja a történteket, amit a körülményekhez képest jól dolgoz fel. Nyáron már szeretném, ha itt lehetne velem több időt, akár heteket is, mert erre eddig nem került sor, vártuk, hogy nagyobb legyen”

- mondta az asszony.

Mayer Júlia arról is beszélt, hogy véleménye szerint a fia nem volt depressziós, csupán hiányzott neki az, hogy a kis Emma Katerina születése után Berki Mazsi már nem csak ráfigyelt. Hozzátette, hogy a temetést a menye intézi, de ő nem is lenne képes rá, ugyanis még mindig azt várja, hogy a fia megjelenik a kapuban. 

Berki Krisztián halála

Megdöbbentő, Berki Krisztiánról mit jósolt meg Frabato 2017-ben – videó

Berki Krisztián halála kapcsán Vujity Tvtrko kemény kirohanást posztolt a „kamucelebek” ellen

Berki Mazsi egy dílertabló felhasználásával segítette a nyomozást

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)