Nem fogja kitalálni, Bereczki Zoltán kit dicsért csípős beszólásokkal: Nincs benne semmi új

Koncz Zsuzsa után Bereczki Zoltán is állást foglal, az érintett anyósülésen utazik – íme jó három óra néznivaló. Vajon megszólal a témában az ifjabb Schobert Norbert is?

2023. november 17., 08:17

Szerző:

Úgy tűnik, nincs manapság interjú, amiben ne kerülne szóba Azahriah: nemhogy Koncz Zsuzsa, még Bereczki Zoltán is állást foglalt a fiatal énekessel kapcsolatban, aki jövőre egymás után 3 koncertet tart majd az Arénában, mert annyian szeretnék látni őt élőben.

Bereczki Zoltán szívből gratulál Azahriah sikeréhez Palik László YouTube-csatornáján, de azért hozzáteszi, hogy a fiatalember produkcióját klasszikus popnak találja, ami nem használ fel új elemeket:

„lerántom Azariah-ról a leplet zeneileg: a gyrososnál szól ez a zene 20 éve. Ez egy arab zenei hangzásvilág, amit a srác csinál. Ha leveszed róla a magyar zenét és elkezdesz rá egy arab halandzsát csinálni, pont ez a zene szól a gyrososnál. Csak a hangszerek alatta, a szöveg, amit csinál, a package, amit nem fogsz tudni mellé rakni, az az életérzés, amit ő hoz. Ha szétszeded darabjaira, nincs benne új, de mégis, olyan attitűddel csinálja… Valami olyan flow-t hoz, olyan hullámra ült rá, olyan belső története van a srácnak, amire oda kell kapnod a fejed. Az eszközökben, amiket használ, semmi új nincs, de az egész, amit ebből összerak, valami egészen egyedi és zseniális.”

A következő, fél órás interjú tartalmazza ezt a részletet.

Közben megjelent Koncz Zsuzsa teljes, másfél órás interjúja is, ő Friderikusz Sándornál járt és amint már megírtuk, szintén véleményezte Azahriah-t. Az énekesnőt nem a gyrososnál hallható zenére, hanem a lakodalmasra emlékezteti a fiatal zenész munkássága.

Maga Azahriah pedig D. Tóth Krisztának beszélt egy háromnegyed órás autóreklámban.

Vége lesz a hétvégének, mire valaki mindezt végignézi-végighallgatja, pedig péntek este még a Frizbi tévé is publikál majd egy nagyinterjút az ifjabb Schobert Norberttel. Már csak azért is érdemes lesz ezt is megtekinteni, hogy megtudjuk, hogy ebben is szóba kerül-e Azahriah.

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa by Manna)