Bangó Margit elárulta, hogyan tudta másodszor is legyőzni a rákot

Bangó Margit a dédunokájával kapcsolatban is vallott: „én voltam az erőszakos”.

2023. február 28., 10:46

Szerző:

Bangó Margit másodszor is legyőzte a rákot, és azt mondja a TV2 Mokka című műsorában, ebben a legnagyobb segítsége dédunokája, Gáspár Tina volt. Az énekesnő születése óta szinte anyaként gondoskodik most már 21 éves dédunokájáról.

„Első órájától kezdve, ahogy kihozták a kórházban a szülészetről, én voltam az erőszakos, aki rögtön odament, és elkaptam, hogy az én kezemben legyen először. És azóta is az én kezemben van, azóta is velem van, velem lakik. Tulajdonképpen kicsinek is ott laktak Kispesten nálam, az első lépésekre is én tanítottam meg”

– mondja Bangó Margit, aki 17 éves volt, amikor lánya, Marika megszületett. Az ő lánya Tina, az unoka, amikor 21 éves volt, amikor az ő lánya, kis Tina, a dédunoka a világra jött. A kis Tina 16 éves koráig dédnagymamájával aludt, és most már egyetemre jár, és tanulmányait szintén Bangó Margit finanszírozza.

Bangó Margit azt mondja, dédunokája mellett a hitnek köszönheti, hogy több operáció után sikerült legyőzni a betegséget:

„másodszor birkóztam meg a rákkal, de vége hála Istennek. Természetesen továbbra is lesznek vizsgálatok és kontroll, amit szigorúan be fogok tartani. [...] A rák eltűnt!”

Tinát, a dédunokát Bangó Margit a hitre neveli, a lányt Jeruzsálemben keresztelték meg.

„A megbocsátás, a szeretet a legfontosabb az életben”

– mondja Bangó Margit, de dédunokája elismeri, maradt benne tüske szüleivel kapcsolatban, akik helyett dédnagymamája nevelte őt fel. Alább meg tudja tekinteni a teljes riportot.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)