Bajor Imre örökségéből már semmi sem maradt: így élnek most a gyermekei

Bajor Imre 9 éve hunyt el, most két felnőtt gyermeke, Bajor Marci és Lili nyilatkoztak az életükről.

2023. november 14., 11:09

Szerző:

Bajor Imre két gyermekével közöl interjút a Meglepetés magazin. Bajor Marci 27 éves, és a filmiparban dolgozik, ő többek között a következőket meséli az életéről:

„kéttannyelvű iskolába jártunk, aminek felnőttként nagy hasznát vesszük. Többnyire Magyarországon készülő, külföldi mozifilmekben és televíziós sorozatokban vagyok rendezőasszisztens. Mivel a stáb nagy része amerikai, a kommunikáció angol nyelven folyik.”

A két testvér között csak egy év a korkülönbség: Bajor Lilinek holnap lesz a születésnapja, és ő már a 28-at tölti be. Ő színésznőként ismert, de nem ez az egyetlen foglalkozása:

„jelenleg három munkahelyem van. Egy rendezvényközpontban dolgozom, és iskolásoknak is tartok drámapedagógiai játékokat. Muszáj több lábon állni, mert a fiatal színészeknek már nincs meg az az anyagi megbecsültségük és elismertségük, mint ami az édesapámnak vagy a még idősebb művészeknek hajdanán megvolt.”

Bár fiatalon, mindössze 57évesen elhunyt édesapjuk évtizedekig az egyik legismertebb színész-humorista volt hazánkban, feltűnt a Rádiókabarétól kezdve a Heti hetesig rengeteg műsorban a Magyar Televízión és később az RTL-en, különösebb vagyon nem maradt utána. Bajor Lili, aki korábban takarítónőként is dolgozott, most többek között a következőket is elárulta önmagáról és öccséről:

„mindketten albérletben lakunk, mert nincs annyi spórolt pénzünk, hogy saját lakást vegyünk.”

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub)