Megtörten nyilatkozott Babicsek Bernát volt szerelme: az édesanyától tudta meg a tragikus hírt

Babicsek Bernát volt szerelme, Csomor Ági a mai napig jóban van a családdal.

2022. január 4., 07:37

Szerző:

Babicsek Bernát színész és harmonikaművész január 1-én hunyt el. Egy elfelejtett olajos serpenyő tüzet okozhatott, amelynek következtében elfogyott a levegő a színész nyolcvan négyzetméteres lakásában, így Babicsek Bernát halálát minden bizonnyal füstmérgezés okozhatta. A művész mindössze 41 éves volt.

Babicsek Bernát szülei találták meg a holttestet, miután átmentek fiuk lakásához, mert a fiatalembert másként nem tudták elérni – a baleset körülményeiről szóló összefoglalónkért kattintson ide!

Most a Blikk megszólaltatta Babicsek Bernát volt szerelmét, Csomor Ági színésznőt. A két művész Gór Nagy Mária Színitanodájában ismerkedett össze, szerelmesek lettek, majd szakítottak, de a barátság megmaradt közöttük.

„Jó ideje már csak barátok voltunk, de a halála, és hogy azért kell beszélnem Bernátról, mert már nincs többé, mély sebeket tép fel a szívemben”

– mondja Csomor Ági a lapnak Babicsek Bernátról, akivel éppen egy színházi tábort kezdtek el közösen szervezni. Csomor Ági nemcsak az elhunyt családjához fűződő kapcsolatáról beszél, nyilatkozott arról is, hogyan tudta meg a tragikus hírt: Babicsek Bernát édesanyja hívta fel.

„Amikor hívott Bernát édesanyja, nem akartam elhinni, amit mond. Annyira nem tűnt valóságnak... A szeretetemmel próbálom most őket támogatni, segíteni, de egy ilyen helyzetben mégis mi hozhatna enyhülést vagy vigaszt?”

– többek között ezt nyilatkozta Csomor Ági a tragédiával kapcsolatban.

Babicsek Bernátot a teljes művészvilág is gyászolja. Kattintson ide összefoglalónkért a megemlékezésekről!

(Kiemelt kép: dfp.hu)