Árpa Attila szépészeti beavatkozásokat csináltatott az arcán, elmondta, miket

Nem magától ilyen feszes a 49 éves színész-producer arca.

2021. szeptember 17., 08:04

Szerző:

A ma megjelent Best magazin különleges címlapján Kapócs Zsóka és kisfia látható, de a lap tartalmaz egy interjút Árpa Attilával is. A 49 éves színész-producernek bírósági ügye indult a nyáron és szerepelni fog a Dancing With The Starsban is, kattintson ide a 168 ezzel kapcsolatos interjújáért!

Ezúttal többek között arról kérdezték Árpa Attilát, hogy mit tesz, illetve mit tenne meg fiatalos külseje megőrzése érdekében. A médiaszemélyiség a következőket mondja a Best interjújában:

„eddig csak minibeavatkozásaim voltak. [...] Már többször volt, hogy hialuronsavval injekciózták és rádiófrekvenciás hullámokkal feszesítették az arcomat. [...] Simán eljöhet az az idő, hogy a hiúságom úgy előtör, hogy komolyabb plasztikára szánom rá magam, a testem ugyanis olyan, mint egy háborús övezet: teli vágásokkal, égésekkel, hegekkel, sérülésekkel. [...] Szerintem mindenki törekedjen arra, hogy jól érezze magát a testében. Van az a pont, amikor hiába minden erőfeszítés, csak a szike segít valami problémán, de ezzel semmi baj nincs se nőknél, se férfiaknál.”

Árpa egyébként évek óta őszintén beszél az ilyen beavatkozásairól, már 2016-ban is nyilatkozott a Blikknek a hajbeültetéséről. Őt évvel ezelőtt ezt mesélte:

„a hajbeültetésre elsősorban nem is hiúságom miatt kerítettem sort, hanem mert észrevettem, hogy elkezdett ritkulni a hajam, az ügynököm pedig jelezte, hogy jó lenne ez ellen tenni valamit. Gondoljunk csak arra, hogyha az ember pont reflektor alatt áll, egyből feltűnő, hogy ritkás a haja. Ha nem szól az ügynököm, lehet, hogy hagyom az egészet, és elkönyvelem magamban, hogy maradnak a régi Bruce Willis-karakterek nekem.”

(Kiemelt kép: dfp.hu)