Keményen nekiment az orosz média Arnold Schwarzeneggernek a kijelentései után

Arnold Schwarzenegger videóüzenetére megérkezett a válasz az oroszoktól. 

2022. március 23., 09:37

Szerző:

Öt nappal a videó feltöltése után reagált az orosz média Arnold Schwarzenegger üzenetére. A színész néhány nappal ezelőtt üzent Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, valamint kollektíven az egész orosz népnek. Mint megírtuk, célja, hogy megpróbálja átvágni az orosz állami média által az ukrajnai háború közepette terjedő félretájékoztatást. 

„Te indítottad ezt a háborút, te vezeted ezt a háborút, megállíthatod ezt a háborút”

- mondta az üzenetében Putyinnak az egykori kormányzó. 

A felvétel egyébként nem csak a Twitteren, a Facebookon és az Instagramon szólt nagyot, de a Telegramon is, ami Oroszországban a legnépszerűbb közösségi platform. Az orosz állami tévénél azonban elítélték Arnold Schwarzeneggert. Vadim Gigin műsorvezető kemény szavakkal illette a színészt, sőt még orosz gyűlölettel is megvádolta - írja a New York Post.

„Ez az arc az amerikai imperializmus és kolonializmus álcája”

- mondták az orosz tévében a színészről.

Vadim Gigin műsorvezető pedig Scwarzenegger szidalmazása közben tette fel a kérdést, hogy a színész, aki Kaliforniában él, hogyan akarja megmondani az igazságot nekik, akik Oroszországban élnek. A műsor másik műsorvezetője, Vlagyimir Soloviev is rákontrázott Schwarzenegger kritizálására:

„Schwarzenegger kétszer utazott Irakba, hogy támogassa az amerikai csapatokat, és soha nem próbálta elmondani az iraki népnek, miért pusztítják el őket.”

Ám nem a tévések az egyetlenek, akik beleálltak az Ukrajna mellett kiálló színészbe. Marjana Naumova is elmondta mit gondol, méghozzá egy véleménycikket is írt, amiben a Terminátor 2-re utalva leírta, hogy Oroszország olyan, mint a film főhőse, aki visszamegy az időben, hogy elpusztítsa a „neonáci Skynetet”.

Érdekességek Vlagyimir Putyinról itt

Vlagyimir Putyin kabátjáról beszél az internet: kapaszkodjon, mutatjuk, mennyibe került az orosz elnök dzsekije

Megdöbbentő titok került elő a múltból arról, Vlagyimir Putyin hogyan jegyezte el a feleségét

Mi történhetett vele? Teljesen eltűnt a világhálóról Vlagyimir Putyin állítólagos szerelemgyereke

(Kiemelt kép: Arnold Schwarzenegger Facebook-oldala)