Ambrus Attila küzdelme az alkohollal: próbálja végleg letenni az italt

Nincs könnyű dolga a Viszkisnek.

2022. május 2., 07:52

Szerző:

Ambrus Attila végleg leszeretné tenni a whiskey-t. A Viszkis néven elhíresült egykori bankrabló ma már kétgyermekes családapa és keramikusként dolgozik, ám az ital még mindig jelen van az életében. Nemrégiben eldöntötte, hogy változtat. 

„Próbálom háttérbe szorítani a piát, mert ugye a májamnak is van egy kapacitása. Fatalista és hedonista ember vagyok, mindig a végletekig megyek: ami a csövön kifér. Kérdés, hogy meddig fogom tartani ezt a fogadalmat... Bízom benne, hogy sikerül legalább egy bizonyos ideig mellőznöm a whiskyt”

- nyilatkozta a Blikknek Ambrus Attila.

A Viszkis a lapnak elárulta, hogy bizony egyszer a pénztárcája is bánta az italozást, ugyanis néhány évvel ezelőtt két feles után ült a volán mögé, ám a rendőrök megállították és megszondáztatták, így pénzbírságot kapott, valamint a jogosítványát több hónapra bevonták. Ambrus azóta nem ül ittasan a volán mögé. Arról is beszélt, hogy rettenetesen nehéz számára mértéket tartani, ám közben tudja, hogy a két kicsi gyermeke miatt is felelőséggel tartozik, akiket szeretne felnevelni.

„A legfőbb probléma az, hogy én nem szeretek félig berúgni. Azt mindig is pénzkidobásnak és felesleges időtöltésnek tartottam”

- mondta a Viszkis.

Még több Ambrus Attila

Videó: Ambrus Attila - család vs piálás

Ambrus Attila maga vágta el a köldökzsinórt: kisfia születéséről beszélt