Agárdi Szilvi és férje kiakadtak a botrányosnak ítélt interjújukra érkezett reakciókon – videó

Videón Agárdi Szilvi és férje reakciója az interjújukat követő felháborodásra.

2023. október 13., 11:43

Szerző:

Agárdi Szilvi énekesnő és férje, Czerődi Gergely a nyáron házasodtak össze. A látássérült énekesnő ezen kívül idén megnyerte a Csináljuk a fesztivált! című zenés show-műsor nyolcadik évadát is.

A házaspár Palik Lászlóék YouTube-csatornáján tűnt fel, és ebből az interjúból ragadtak ki egy mondatot, ami nagy felháborodást keltett. Czerődi Gergely egy ponton ezt mondja, amikor arról beszélnek, hogy egyelőre nem terveznek gyereket:

„fiatal házasokként egy gyermek nem biztos, hogy összekovácsolna minket. Ott van a sok teher, a picivel kell foglalkozni és szerintünk ez eltávolítana minket egymástól. Szilvi számára a gyermeknevelés egészen mást jelentene. Ő ugye nem látná, hogy hová esne a gyerek, vagy éppen mi esne rá, én pedig nem tudnék mindig mellette lenni és figyelni. Kicsit úgymond majdnem egy gyilkosság lenne a részéről…”

A fenti kijelentésért sokan kritizálták Czerődi Gergelyt, így a házaspár most egy Instagram-videóban reagált a kritikákra. A felvételt itt lehet megnézni, többek között a következők hangoznak el benne, az alábbiakat a férj mondja:

„sajnos én nagyon izgulós vagyok és ott a műsorban rengeteg kamera vett. Ott volt életem első interjúja, ezért nagyon izgultam és nehezen találtam a szavakat.”

Ezt a gondolatot Agárdi Szilvi így folytatja:

„és amikor az ember sajnos nem találja a szavakat, akkor óhatatlanul olyat mondhat, ami nem biztos, hogy mások számára nem biztos, hogy elsőre érthető. De aki végignézte az interjút, tisztán érthette és láthatta azt, hogy milyen harmónia van köztünk. Vannak sajnos, akik ezt teljesen másképp értelmezték, és egyetlen kiragadott mondatból képesek voltak ítélkezni.”

Az énekesnő megerősíti, hogy ugyanazon a véleményen vannak a férjével a gyerekvállalással kapcsolatban

„nagyon elkeserítő, hogy egyes emberek úgy írnak kommenteket, hogy elolvasnak egy újságcikk-címet és meg se nézik a beszélgetést, és már írják, hogy így meg úgy szerethet vagy nem szerethet, vagy ez nem jó vagy az nem jó. Szerintem ez nagyon-nagyon elkeserítő, én nem gondoltam volna, hogy ilyen létezik valaha, de sajnos tényleg létezik.”

Czerődi-Agárdiék arra kérnek mindenkit, hogy ne ítélkezzenek felettük, hanem ismerjék meg jobban őket.

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa by Manna)