A család kicsi kincse sztárja döbbenetes vallomást tett: Rendszeresen vertek

Abigail Breslin A család kicsi kincse című filmből döbbenetes bántalmazásról számolt be.

2022. október 15., 14:54

Szerző:

2006 egyik legnépszerűbb filmje volt A család kicsi kincse, ami egy gyerekszépségversen induló kislányról szól. A kislányt Abigail Breslin játszotta, aki 10 évesen Oscar-jelölést kapott ezért a szerepért, azóta pedig volt például az Augusztus Oklahomában és a Neveletlen hercegnő 2 cím filmekben.

Breslin most egy megdöbbentő posztot tett ki az Instagramjára, amiben elmeséli, hogy korábban két évig bántalmazó kapcsolatban élt:

„súlyosan bántalmazó kapcsolatban voltam majdnem 2 évig. Minden tökéletesen kezdődött, annyira szerelmes voltam. Sajnos a bántalmazóm kihasználta az ártatlanságomat és a naivitásomat, és idővel a kapcsolat erőszakossá vált. Rendszeresen vert, bezárt szobákban és arra kényszerített, hogy úgy csináljak, mintha rendben és normális lenne, miközben súlyos sérüléseim voltak... Sérüléseim, amit a legtöbb ember nem is látott.”

Abigail Breslin említi, hogy az arcát mindig vastag vakolattal fedte, hogy ne látszódjon, mit történt vele, de hozzáteszi, hogy nem csak fizikai bántalmazásban volt része:

„a fizikai sérüléseket sokféle gyalázás, megszégyenítés és durva szóbeli alázás kísérte. Úgy éreztem, hogy teljesen méltatlan vagyok bárki szeretetére. Rondának és lenézettnek éreztem magam. Úgy éreztem, hogy a semminél is kevesebbet érdemlek. Biztos voltam benne, hogy valami mélységesen ROSSZ bennem. Hogy egy szipirtyó vagyok, egy probléma, buta, semmirekellő, nevetséges, túlérzékeny és szerethetetlen. Soha nem éreztem magam annyira magányosnak, mint ezalatt a két év alatt.”

A most 26 éves színésznő hozzáteszi, hogy még mindig nincs teljesen túl a poszttraumás stresszen, de megköszöni a családjának és barátainak, hogy segítik-segítették ebben az időszakban, és megerősíti, hogy most újra kapcsolatban van, és vőlegényével nagyon boldogok.

Az alábbi, februári képen a vőlegényével, Ira Kunyanskyval láthatóak, a fotó nem sokkal az eljegyzésük után készült.

(Kiemelt kép: Abigail Breslin Instagramja)