Angelina Jolie állítja, hogy Brad Pitt fojtogatta a gyermeküket

Angelina Jolie súlyos dolgokkal vádolja exét, Brad Pittet. 

2022. október 5., 09:03

Szerző:

Angelina Jolie és Brad Pitt hat év után sem tudják lezárni a kapcsolatukat, és a színésznő a mai napig súlyos dolgokat állít a volt párjáról. A világhírű színésznő azt mondja, hogy Pitt fojtogatta az egyik közös gyereküket, egy másikat pedig arcon ütött azon a 2016-os repülőúton, amikor kettejük között is elfajultak a dolgok.

Brad Pitt tagadja, hogy valaha bántalmazta volna a gyerekeit. A színésznő a fojtogatásról szóló nyilatkozatát válaszul Brad Pitt perére nyújtotta be, majd állította, hogy a színész próbálta megakadályozni, hogy beszéljen a történtekről. Az egykori sztárpár azért csatázik, mert Jolie eladta a részesedését a közös borászatukban - írja a Blikk a People Magazin cikke alapján.

„Amikor az egyik gyerek verbálisan megvédte Jolie-t, Pitt nekiesett a saját gyerekének, mire Jolie hátulról megragadta, hogy megállítsa. Hogy leszedje Jolie-t a hátáról, Pitt hátravetette magát a repülőgép ülései közé, megsérítve Jolie hátát és könyökét. A gyerekek berohantak, és mindannyian bátran próbálták megvédeni egymást. Mielőtt vége lett volna, Pitt fojtogatta az egyik gyereket, egy másikat pedig arcon ütött. Néhány gyerek könyörgött Pittnek, hogy hagyja abba. Mindannyian meg voltak rémülve”

- áll a nyilatkozatban.

(Kiemelt kép: Shutterstock)