Angelina Jolie megmutatta a gyerekeit, de Zahara Jolie-Pittel kapcsolatban valami gyanús lett

Az Örökkévalók premierjére a 6 gyerekből 5 kísérte el, egyikük ruhájával kapcsolatban szokatlan dolgot szúrtak ki.

2021. október 19., 12:30

Szerző:

Angelina Jolie részt vett hétfőn Los Angelesben legújabb filmje, az Örökkévalók premierjén. Az eseményre a 17 éves Pax Jolie-Pittet leszámítva az összes gyermeke elkísérte őt, így jó alkalom adódott az érdeklődőknek, hogy megnézzék, mennyit nőttek a 46 éves, Oscar-díjas színésznő és Brad Pitt fiai és lányai azóta, hogy utoljára láttuk őket.

US-ENTERTAINMENT-ETERNALS

 

A fenti fotón Jolie körül a 20 éves Maddox, a 13 éves Vivienne, illetve 16 éves Zahara, a 15 éves Shiloh, valamint a szintén 13 éves Knox, Vivienne ikertestvére látható. Angelia Jolie-t igen látványos ékszerek díszítik, miközben család a jelenleg legtrendibb három színt viseli: feketét, fehéret és bézst. Feltűnő, hogy Shiloh Jolie-Pitt az a gyerekek közül, aki mintha összeöltözött volna édesanyjával.

Az ezüst színű ruhával Zahara Jolie-Pitt viszont eléggé kilóg a sorból, de nem ez vele kapcsolatban a legérdekesebb dolog. Amint arra az alábbi tweet is rámutat, ez minden bizonnyal ugyanaz a ruha, mint amit Angelina Jolie a 2014-es Oscar-gálán viselt. Úgy tűnik, Zahara Jolie-Pitt édesanyja gardróbjából választott magának egy estélyit erre az alkalomra.

(Kiemelt kép: VALERIE MACON / AFP)