Angelina Jolie elképesztő dolgot tett Brad Pitt ellen, óriási pénz forog kockán

Angelina Jolie és Brad Pitt 6 éve nem jutnak dűlőre. 

2022. szeptember 10., 08:00

Szerző:

Angelina Jolie és Brad Pitt házassága 6 évvel ezelőtt futott zátonyra, de azóta is állandóan pereskednek. Korábban napvilágot látott az FBI jelentése, ami szerint a színésznő bántalmazással vádolta meg a férjét. A szakításuk előtt a színész állítólag a magánrepülőjükön támadt neki a volt feleségének. Most Jolie megint perli Pittet. 

A két világsztár még a boldog időkben közösen részesedést vásárolt a francia Miraval borpincészetben Dél-Franciaországban. A felek állítólag abban is megegyeztek, hogy a másik beleegyezése nélkül senki sem adja el a részét. Ezt a megállapodást azonban a színésznő nem tartotta be, ugyanis eladta a részesedését a Tenute del Mondónak. Brad Pitt ezután jogi útra terelte az ügyet - írja az etonline.com.

Most úgy tűnik, hogy Angelina Jolie sem hagyja magát, ugyanis a színésznő cége egy 250 millió dolláros keresetet nyújtott be Pitt ellen. Azt állítják, hogy a színész és a barátai egy alattomos kampány indítottak a francia borászat miatt. Jolie azt is állítja, hogy a volt férje a barátaival át akarta venni az irányítást, hogy nekik legyen hasznuk a dologból. A keresetben az is benne van, hogy a színész fel akarta használni Angelina Jolie nagy pénzügyi részesedését a pincészetben, hogy rákényszerítse egy olyan papír aláírására, amely elhallgattatja a színésznőt a válásukkal kapcsolatban. 

Izgalmas hírek

Fotó: hihetetlen, mi lett Liptai Claudia hajával, új külsőt villantott

Nem fogja elhinni, ki adta össze Schobert Norbertet és Rubint Rékát

Szexi fotó látott napvilágot Berki Mazsiról és a táncpartneréről

(Kiemelt kép: Shutterstock)