5 kép, ami felrobbantotta a netet 2022-ben

2022-ben is zajlott az élet a sztárvilágban. Ezt fotók is bizonyítják! 

2022. december 27., 10:22

Szerző:

Mozgalmas év volt 2022 is! A sztárvilágban bőven voltak izgalmak: új szerelmek, szakítások, örömök, tragédiák. Néhány fotó és pillanat azonban biztosan sokáig velünk marad. A magyar celebvilágban és külföldön is történtek döbbenetes események!

Kulcsár Edina és G.w.M első közös fotója

Már a január is döbbenetesen indult: kiderült, hogy Kulcsár Edina és a férje, Szabó András Csuti a szakítás mellett döntöttek. A legmeglepőbb az egészben az volt, hogy a modell nem sokkal később már felvállalta az új kapcsolatát: a rapper G.w.M és ő egymásra találtak. A pár azóta az első közös gyermeküket várja. Íme, a fotó, amire mindenki emlékszik:

Szabó Zsófi menyasszony lett, majd mégsem

2022 februárjában bombaként robbant a hír: Shane Tusup Monacóban tette fel a nagy kérdést Szabó Zsófinak, aki azonnal igent mondott. Az esküvőre azonban már nem fog sor kerülni, a pár néhány hónappal később szakított. Az amerikai úszóedző és a csinos műsorvezető kapcsolatáról több részlet is napvilágot látott, és habár sokan azt hitték, hogy idővel kibékülnek, végül ez nem történt meg.

Berki Mazsi posztja Berki Krisztián halála után

2022. május 6-án elhunyt Berki Krisztián. A médiaszemélyiség halála az egész országot megérintette, habár nagyon megosztó személyiség volt, a nevét mindenki ismerte. A felesége, Berki Mazsi egy olyan képpel búcsúzott, ami egy nappal a sztár halála előtt készült a kislányuk féléves születésnapján. 

„A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak”

- írta akkor a bejegyzésében Berki Mazsi.

A Buckingham-palota bejelentette Erzsébet királynő halálhírét 

2022 tényleg a tragédiák éve volt, számos tehetséges művésztől, zenésztől és színésztől vett búcsút a világ. A legszomorúbb talán mind közül Erzsébet királynő halála volt, aki több mint 70 évig szolgálta az országát. A néhai brit uralkodó a skóciai Balmoral-kastélyban hunyt el szeptember 8-án. A halálakor mellette volt a fia, Károly király és a lánya, Anna hercegnő.

Újra együtt a két fivér

Erzsébet királynő halála egy meglepő csavart is tartogatott: másnap Vilmos herceg és a felesége, Katalin hercegné, valamint Harry herceg és a felesége, Meghan Markle együtt köszöntötték a gyászoló tömeget a Windsori kastélynál. A két fivér és a feleségeik évek óta nem mutatkoztak együtt nyilvánosan, ugyanis 2020 elején Harry és Meghan úgy döntöttek, hogy visszaadják a királyi feladataikat és a tengerentúlra költöznek. Erzsébet királynő halála óta rengeteg részlet napvilágot látott a házaspár legújabb dokumentumsorozatában, ahol Harry herceg arra is kitért, hogy a Megxit találkozón Vilmos herceg úgy üvöltött vele, mint még soha.

+1: Az igazi nyertes

Lionel Messi fotója a világbajnokság után több mint  74 millió lájkot kapott, mindössze néhány nap alatt. Korábban az Instagram legnépszerűbb képe egy teljesen hétköznapi tojás volt 57,7 millió kedveléssel. Nos, az argentin futballista most minden rekordot megdöntött!

Ez volt eddig a legnépszerűbb fotó:

(Kiemelt kép: Pexels - Tracy Le Blanc)