5 film, amiért érdemes ma leülni a tv elé

Az esti felhozatal nagyon szórakoztatónak ígérkezik.

2021. augusztus 27., 13:56

Szerző:

Az áruló

Super TV2, 22:00 

Roy Clayton FBI ügynök egy titkos összeesküvés jeleire bukkan, ezért nyomozásba kezd. A Különleges Ügyosztály egy korábbi munkatársához kötődnek a szálak. Egy CIA hírszerző és egy másik FBI ügynök is beszáll az ügy felgöngyölítésébe. A nyomozók hamarosan ráeszmélnek, hogy egy hatalmas terrorista akció van kialakulóban, ezért minél hamarabb cselekedniük kell. 

A titánok haragja

Film+, 21:00 

Tíz éve már, hogy a félisten Perszeusz nyugalomban élhet fiával Héleiosszal. Az istenek azonban nem nyugszanak. Hádész és Árész összefognak Perszeusz apja, Zeusz ellen a hatalom megszerzéséért, sőt még bebörtönzött apjukat, Kronoszt is szabadon engedik, hogy sötétségbe taszíthassák a Föld lakóit. Perszeusznak nem marad más választása, mint apja és a világ segítségére sietni.

47 Ronin

Mozi+, 21:00 

Az úr nélküli szamurájokat nevezik roninoknak. A szamurájok élete uruk szolgálatáról szól. Oishi vezetésével negyvenhat ronin forral bosszút egy gonosz nagyúr ellen, aki kitiltotta földjükről a szamurájokat és megölte gazdájukat. Hozzájuk csatlakozik Kai, a számkivetett negyvenhetediknek. Évekig tervezik a bosszút, hogy ők is méltósággal léphessen a másvilágra.

Bíbor folyók

AMC, 21:00 

Valahol a francia Alpokban, egy városkában brutális gyilkosságot követnek el. A helyi egyetem tanársegédje az áldozat, a rendőrségi nyomozást Pierre Niemans felügyelő végzi. A gyilkossággal egyidőben történik még egy bűncselekmény. Egy évtizedekkel korábban eltemetett kislány sírját rongálják meg, Max Kerkerian nyomozó vizsgálja az ügyet. Kiderül, hogy a két esetnek köze lehet egymáshoz, így a két zsaru közös munkára kényszerül.

Csillagpor

Paramount Channel, 21:00

Tristan menthetetlenül szerelmes a gyönyörű Victoriába. Látnak egy hullócsillagot az égen, Tristan pedig szerelme zálogaként elhatározza, hogy elhozza azt Victoriának a bűvös birodalomból, ahol földet ért. A lezuhanó hullócsillag emberi alakot ölt, így a szépséges Yvaine az, akit Tristan keres. Útjuk során rengeteg kaland és veszedelem les rájuk. Lamia, a gonosz boszorkány üldözi őket, akinek Yvaine szívére fáj a foga, ugyanis ha megeszi azt, visszanyerheti szépségét és fiatalságát, illetve Shakespeare kapitánynál is fogságba esnek hőseink. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)