5 újdonság, amiről 2024-ben rengeteget beszélünk majd – lesz mit nézni!

 Ezek lesznek 2024 leginkább várt új műsorai, programjai.

2024. január 1., 07:27

Szerző:

Mi az, amit már most tudunk 2024-ről? Hát az, hogy a tömegek szórakoztatásáért felelősök az alábbi produkciókkal próbálják majd elérni, hogy minél többet legyen róluk szó. Nézzük azokat a programokat-műsorokat, amik minden bizonnyal hatalmas érdeklődésre tarthatnak majd számot.

1. A szomszéd tehene

Ma indul az RTL-en egy új sorozat, és a projekt nem csak annyiban kapcsolódik a Barátok közthöz, hogy az egyik főszerepet Fodor Zsóka alakítja majd. A szomszéd tehene című produkció ugyanis Kalamár Tamásnak, a Barátok közt kreátorának az alkotása, így sokan arra számítanak, hogy hátha sikerül majd megidéznie A szomszéd tehenének a legendás napi sorozat sikerét. Alább találja a beharangozót, ha még nem látta volna.

2. Next Topmodel Hungary

Újraindul itthon a modellkeresős realityk műfaja, amelynek nemzetköziül megfogalmazott címe az lesz, hogy Next Topmodel Hungary. A műsort Ördög Nóra vezeti majd, a zsűriben lesz Merő Péter divattervező, Tombor Zoltán fotós és Tomán Szabina volt modell, üzletasszony. Az ő neve az, ami igazán izgalmassá teszi ezt a műsort, egyrészt azért, mert ő frissen ment át a TV2-höz (korábban a Cápák között című műsorban szerepelt az RTL-en), másrészt azért mert a személyében a köztársasági elnök személyes tanácsadója fogja zsűrizni a modelljelölteket.

3. Házasság első látásra

Elég nagy dobásnak ígérkezik a Szerelem első látásra című TV2-es produkció is, legalábbis külföldön hatalmas sikert és rengeteg botrányt okozott ez a műsor. A koncepció ugyanis az, hogy minek pazarolni az időt holmi ismerkedésre-randizgatásra, az úgynevezett „tudomány” jobban tudja, hogy kinek ki lehet hosszútávú párja. Úgyhogy a műsorba jelentkezőket anélkül párosítják össze, hogy az illetők valaha is találkoznának, és a műsor ott kezdődik, hogy a látatlanban összehozott párok az első találkozójukkor rögtön házasságot is kötnek.

4. Majka új műsora az RTL-en

Hatalmas szenzáció volt az év végén, hogy Majka és Pápai Joci átigazolnak a TV2-től az RTL-hez. Már csak a korábbi nyilatkozatháború miatt sem tűnt ez különösebben valószínűnek, de mégis megvalósult. Persze ha ma este bekapcsolja a készüléket, ne számítson arra, hogy máris Majkát látja majd az RTL-en: a csatorna decemberi közleménye azt ígérte, hogy a rapper-műsorvezető első műsora az év második felében lesz majd csak látható a képernyőn. Hogy ez alatt az X-Faktor következő évadát kell-e érteni, azt egyelőre nem tudhatjuk, az mindenesetre biztos, hogy Majka korábban már beszélt arról, mennyire szívesen lenne mentor ebben a műsorban. Akár még az is előfordulhat, hogy egykori barátjával, mostani haragosával, Curtisszel teszi őt össze az RTL, hiszen Curtis az X-Faktort 2023-ban kiváltó The Voice-ban volt zsűritag. Akármi is lesz Majka első műsora az RTL-en, az biztos, hogy különös érdeklődés övezi majd.

5. Párizsi olimpia

A szórakoztatás egy külön ágazata a professzionális sport, és ennek az ágazatnak a csúcseseménye, a nyári olimpia idén július 26. és augusztus 11. között zajlik majd Párizsban. Az olimpia a világ legtöbb országában a legnézettebb sportesemények közé tartozik, és ez nyilván nálunk sem lesz ez másként 2024-ben sem. Már csak azért is lesz egy különleges élmény magyar szemmel nézni ezt a párizsi olimpiát, mert ugye ez az az esemény, aminek a megrendezését Budapest nevében megpályázta a kormány 2016-ban, csak aztán az ezt követő közfelháborodásra tekintettel a pályázatot végül visszavonták. És ami szintén érdekessége lesz ennek az olimpiának: elképzelhető, hogy Hosszú Katinka immár édesanyaként rajtkőre fog állni Párizsban.

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)